Nurhayat Balta ve Ekibi İhtiyaç Sahibi Çocukları Giyindirdi

Okunma: 3249
Sultangazi 15 Nisan 2022 14:35
Videoyu Aç Nurhayat Balta ve Ekibi İhtiyaç Sahibi Çocukları Giyindirdi
A
a

Sultangazi'nin sevilen ismi hayırsever İş Kadını Nurhayat Balta ve yardımcısı Ayten Zontul Ramazan ayı yardım çalışmaları kapsamında Sultangazi'de yüzlerce ihtiyaç sahibi çocuğu giyindirdi.

Sultangazi ve çevre ilçelerde yetim ve muhtaçlara yardım elini uzatan Sultangazi sevdalısı Hayırsever İş kadını Nurhayat Balta ramazan ayı yardım çalışmaları kapsamında Sultangazi İlçesinde bulunan ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık giyim yardımında bulundu.



Yapılan bağışlar neticesinde yardım faaliyetlerini sürdüren Hayırsever İş Kadını Nurhayat Balta hayırlı çalışmalarının bundan sonrada devam edeceğini belirtti. Yapılan giyim yardımı ile ilgili Yaşam Gazetesine konuşan Nurhayat Balta, hayırseverlerin katkılarıyla toplanan bağışlarla Sultangazi’de ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına umut olduklarını söyledi.



Sultangazi İlçesinin Mülki ve idari amirlerini ziyaret eden Hayırsever iş kadını Nurhayat Balta, Sultangazi Kaymakamı Uğur Kalkar’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necati Tekbaş’a, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Çilem Yeğin’e teşekkür etti. Balta şunları söyledi. “ Sultangazi’de hayırseverlerimizin bağışlarıyla yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık giyim yardımı yaptık. 15 Mahallemizin okullarını ziyaret ederek elimizden geldiğince ihtiyaç sahibi çocuklarımızı giyindirdik. Yapmış olduğunuz yardımları Rabbim kabul etsin. Allah-u Teâlâ birinize bin katsın inşallah.



Nurhayat Balta ve ekibi olarak ramazan ayı içerisinde yardımlarımız devam edecektir. Hayırsever iş insanlarımız mübarek ramazan ayında yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklara yardımlarını ulaştırmak isterlerse bize ulaşabilirler. İlçe Kaymakamımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Çilem Yeğin'e bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi. 




 
 





















 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat