Mustafa Çimen, " Adıyaman Sivil Toplum Kuruluşların Tek Derdi Hemşerilerine Hizmet "

Okunma: 2921
Sultangazi 13 Kasım 2021 02:17
Videoyu Aç Mustafa Çimen,  " Adıyaman Sivil Toplum Kuruluşların Tek Derdi Hemşerilerine Hizmet "
A
a

Sultangazi, Gaziosmanpaşa, Arnavutköy Adıyamanlılar Derneği ( GADER )Yönetim Kurulu Üyesi, Gergerliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği (GERSOY-DER) Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çimen, sık sık Sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapıyor.

Adıyaman Sivil Toplum Kuruluşlarına gönül veren Çimen, Sultangazi ve çevre ilçelerde hemşerileriyle bir araya geldi. Dernekleri ziyaret eden, yolda gördüğü hemşerileriyle de hasbihal eden Mustafa Çimen, onların dert ve sorunlarını dinleyerek üzüntülerine de sevinçlerine de ortak olmaya çalışıyor.



Sultangazi’nin ilçe olmasından bu yana sivil toplum kuruluşu çatısı altında hemşerilerine destek olmak için çalışan Çimen, “gerek GADER, gerekse GERSOY-DER gibi sivil toplum kuruluşlarında gecemizi gündüzümüze katarak dernek yöneticilerimizle birlikte Adıyaman’a, Adıyamanlı hemşerilerimize nasıl hizmet edebiliriz bunun mücadelesi içerisindeyiz. Pandemi süreci bizi biraz yavaşlattı belki ama şimdi tek tek projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat