Murat Köprücü'ye Destek Çığ Gibi Büyüyor

Okunma: 8523
Sultangazi 5 Mayıs 2023 20:49
Videoyu Aç Murat Köprücü'ye Destek Çığ Gibi Büyüyor
A
a

Genel Seçimlere çok kısa bir süre kala İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü'ye destek çığ gibi büyümeye devam ediyor.

Birçok sivil Toplum Kuruluşu, Vakıf ve Derneklerin ardından spor kulüplerinin desteğini de arkasına alan İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü’ye son destek Çatalzeytin Spor Kulübü Başkanı Uçar Özcan ve Çepni Dernekler Federasyon (ÇEP-FED) Başkanı Muhammet Arif Genç (Recep) ten geldi.



Akın akın, dalga dalga büyüyerek Bağımsız Milletvekili yürüyüşünü sürdüren Murat Köprücü, gönüllere taht kurmayı sürdürüyor. İstanbul 2. Bölge de çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmayan Köprücü, sabahın ilk ışıklarından gecenin bir yarısına kadar halkla buluşmaya devam ediyor.


 
Seçimlere son bir hafta kala ziyaretlerini sürdüren Murat Köprücü, bugün Kastamonu İli Çatalzeytin İlçesi Spor Kulübü Başkanı Uçar Özcan ve Çepni Dernekler Federasyon (ÇEP-FED) Başkanı Muhammet Arif Genç (Recep)yönetimini makamında ziyaret etti. Roman Eğitim Araştırma Vakfı Genel Başkanı Hüseyin Gezer’in de hazır bulunduğu ziyarette Köprücü genel seçimler için destek istedi.


 
Kastamonu İli Çatalzeytin İlçesi Spor Kulübü Başkanı Uçar Özcan ve Çepni Dernekler Federasyon (ÇEP-FED) Başkanı Muhammet Arif Genç (Recep) ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.


 
İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü ise misafirperverliğinden dolayı Kastamonu İli Çatalzeytin İlçesi Spor Kulübü Başkanı Uçar Özcan ve Çepni Dernekler Federasyon (ÇEP-FED) Başkanı Muhammet Arif Genç (Recep) ‘e ilgi ve alakalarından dolayı ve verecekleri destekten dolayı teşekkür etti.


 
 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat