Murat Köprücü Roman Kardeşlerinin Gönlünü Fed Etti

Okunma: 1567
Sultangazi 3 Mayıs 2023 13:24
Videoyu Aç  Murat Köprücü Roman Kardeşlerinin Gönlünü Fed Etti
A
a

İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü, Ortaköy Roman Federasyon Başkanı Mehmet Seyrekbasan ve Roman Eğitim Araştırma Vakfı Genel Başkanı Hüseyin Gezen ile bir araya geldi.

Ortaköy’de ikamet eden Roman Kardeşleriyle bir araya gelen İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü, milletvekili seçilmesi halinde hayata geçireceği projeleri anlattı. Türkiye’nin dört bir tarafında yaşayan Roman kardeşlerinin sesi nefesi olacağını, onları mecliste en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.



Renklerimiz Farklı Olabilir Fakat Gözyaşlarımızın Rengi Aynı

Ortaköy’de roman kardeşleriyle bir araya gelen Bağımsız Milletvekili adayı Murat Köprücü, esnaf ve ev ziyaretlerine devam etti. Sık sık vatandaşların sorularını yanıtlayan Köprücü, “ Sizlerin sorunu benim sorunumdur. Bizim kitabımızda ötekileştirme, yok sayma yoktur. Çektiğiniz sıkıntıları çok iyi biliyorum. El birliğiyle bu sıkıntıları birlikte aşacağız. Bir kardeşiniz olarak her türlü sorununuzu meclise taşıyacağım. Acılarda ve sevinçlerde ortaklaşacağız. Acılarımızı birlikte paylaşarak hafifleteceğiz, mutluluklarımızı birlikte paylaşarak çoğaltacağız” dedi.








 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat