Murat Köprücü 14 Mayısta Sevenlerimin Oylarıyla Sandıkları Patlatacağız

Okunma: 1470
Sultangazi 24 Nisan 2023 08:50
Videoyu Aç Murat Köprücü 14 Mayısta Sevenlerimin Oylarıyla Sandıkları Patlatacağız
A
a

Konfederasyon, Federasyon, Vakıf ve Derneklerin desteğini arkasına alan İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü, fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Türkiye’m Karadeniz Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Sıtkı Ada, Amasya İl Dernekleri Konfederasyonu Genel Başkanı İsmail Aktaş, Roman Eğitim Araştırma Vakfı Genel Başkanı Hüseyin Gezen ve 40 İl Derneğinin desteğini arkasına alan İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü, gümbür gümbür geliyor.


 
İstanbul 2. Bölgede çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmayan İstanbul Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile kurduğu güzel ilişkiler sayesinde her geçen gün daha da güçlenen Köprücü 14 Mayıs’ta vatandaşın oylarıyla sandıkları patlatmayı hedefliyor.



 
Halkın büyük teveccühü ile yoluna devam eden Köprücü, çok sayıda Konfederasyon, Federasyon, Vakıf ve il derneklerin tam desteğini arkasına aldı. İstanbul 2. Bölgede sandıkları sevenlerinin oylarıyla patlatmaya hazırlanan Köprücü, “Halkın refahı ve mutluluğu için bu yola baş koydum. Dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan herkesi kucaklamaya, derdine sorununa ortak olmaya, sevincini paylaşmaya hazırım. Allah’ın izniyle tasasız ve tereddütsüz 14 Mayısta meclisteyiz” dedi.  




























 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat