Muhtar Ümit Doğan, Komşularıyla Birlikte Sonbaharın Tadını Çıkarıyor

Okunma: 1556
Sultangazi 14 Aralık 2021 01:58
Videoyu Aç Muhtar Ümit Doğan, Komşularıyla Birlikte Sonbaharın Tadını Çıkarıyor
A
a

Gazi Mahallesi Halkı Hacı Bektaş-ı Veli ve Mimar Sinan Kent Ormanında Sonbaharın Tadını Çıkarıyor. Gazi Mahalleliler sonbahar mevsimini bütün renkleriyle yaşayıp his ediyor. Rengârenk dökülen yapraklar Gazi'nin güzelliğine güzellik katıyor.

Gazi Halkından gelen talepler doğrultusunda Gazi Mahallesi Muhtarlığı ve Sultangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sonbaharın ortaya çıkardığı renk cümbüşünü ölümsüzleştirmek, halkın fotoğraf çekmelerine fırsat tanımak ve doğayla bütünleştirmek için ağaçların döktüğü yaprakları kısa bir süre için toplamama kararı aldı.  



Gazi Mahallesi Kent Ormanının Sonbaharın ortaya çıkardığı yapraklarla renk cümbüşüne dönüşerek gözü ve ruhu doyurduğunu ifade eden Gazi Mahallesi Muhtarı Ümit Doğan, dallarından sararıp düşen yaprakları toplamama kararının alındığını ama rutin temizlik işlerinin aralıksız sürdürüldüğüne dikkat çekti.



Gazi Mahallesinin her sokağı’nın sonbahar mevsimi cümbüşüne ev sahipliği yaptığını söyleyen Doğan, Özellikle Gecekondu bölgesi olarak tabir edilen bölgenin daha fazla rengârenk görüntülere büründüğünü söyledi. Bu görsel şölenin Başta Gazi Mahallesi olmak üzere Sultangazi’nin güzelliğine güzellik katığının altını çizdi.  


 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat