Millet İttifakı'nın Milletvekili Adayı İsa Mesih Şahin ADIGER-FED'in Konuğu Oldu

Okunma: 12109
Sultangazi 3 Mayıs 2023 09:11
Videoyu Aç Millet İttifakı'nın Milletvekili Adayı İsa Mesih Şahin ADIGER-FED'in Konuğu Oldu
A
a

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Millet İttifakının Milletvekili Adayı İsa Mesih Şahin, Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu'nun konuğu oldu.

Sultangazi’nin en seçkin mekanlarının başında gelen Esenbahçe tesislerinde gerçekleşen görüşmede Adıyaman / Gerger Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Av. Ali Acar ve Başkan Vekili İsmail Akkaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Av. Ali Acar, sorunları bildiklerini ve iktidara geldiklerinde çözeceklerini söyledi.


 



İstanbul 2. Bölge 28. Dönem İttifakın 7. Sıra milletvekili adayı İsa Mesih Şahin “sivil toplum kuruluşlarının sorunlarını, ülkede yaşanan ekonomik krizi, fikir ve düşünce yasaklarını, basına uygulanan sansürün, ülkede yaşanan adaletsizlikleri çok iyi bildiklerini iktidara geldiklerinde bu sorunları tek tek çözeceklerini” söyledi.



 

İsa Mesih Şahin şöyle devam etti. Millet İttifakı olarak seçim çalışmalarına başladıklarını anlatan Av. İsa Mesih Şahin, Türkiye’nin 22 yıllık makus talihini artık yeneceğiz. Adaletsizlikleri, ötekileştirmeleri, yok saymaları ortadan kaldıracağız. Emeğiyle geçinenlerin insanca yaşama koşullarını iyileştireceğiz. Kiraların 10 bin lira asgari ücretin 8 Bin Beş yüz lira olduğu geçim derdinin yaşandığı bir ülke olmaktan çıkacağız. Basına uygulanan sansürü kaldıracağız. Barış ve kardeşlik dilini hakim kılacağız” dedi. 


 




 















 

  https://youtu.be/UrYsiXKctHM
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat