MHP Sultangazi Kurucu İlçe Başkanı Kalp Krizi Geçirdi

Okunma: 3545
Sultangazi 1 Haziran 2021 00:07
Videoyu Aç MHP Sultangazi Kurucu İlçe Başkanı Kalp Krizi Geçirdi
A
a

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sultangazi Kurucu İlçe Başkanı Yusuf Bingöl, Geçirdiği kalp krizi sonrasında hastaneye kaldırıldı.

Bu gün akşamüzeri fenalaşarak devlet hastanesine kaldırılan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sultangazi Kurucu İlçe Başkanı Yusuf Bingöl, yapılan ilk müdahalenin ardından Çorlu Özel REYAP Hastanesine sevk edildi. Anjiyo yapıldıktan sonra kontrol amaçlı yoğun bakım ünitesine alındı. Bingöl’ün yoğun bakımda olmasına karşı bilincinin açık olduğu ve her hangi bir hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. 

Yusuf Bingöl’ün durumu ile ilgili oğlu Adem Bingöl’ün yaptığı açıklama: “ Sevgili Babam Yusuf Bingöl’ün tedavisi yoğun bakımda devam ediyor. Doktorların yoğun çabası sonrası tıkalı olan damarları Anjiyo yapılarak açıldı. Tedbir amaçlı yoğun bakım ünitesinde kalıyor.  Ailesi ve sevenleri olarak kendisinin durumunu yakından takip ediyoruz.  Kendisine acil şifalar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Bizde yaşam Gazetesi Ailesi olarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sultangazi Kurucu İlçe Başkanı Yusuf Bingöl’e geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat