Kurkutlar, Anneleri Hacı Medine Kurkut İçin Mevlit Okuttu

Okunma: 8035
Sultangazi 25 Temmuz 2021 21:53
Videoyu Aç Kurkutlar, Anneleri Hacı Medine Kurkut İçin Mevlit Okuttu
A
a

Adıyaman İli Kahta İlçesi Dumlu Köyü Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Dernek Başkanı Hüseyin Kurkut, Saray Şark Sofrası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Kurkut, Salih Kurkut ve Yusuf Kurkut, 70 yaşında hayatını kaybeden anneleri Hacı Medine Kurkut'un ölümünün 40. günü dolayısıyla Saray Şark Sofrası'nda mevlid-i şerif okuttu.

Mevlit'e Hüseyin Kurkut, Şükrü Kurkut, Yusuf Kurkut, Salih Kurkut ve ailesinin yanı sıra, siiyaset,  iş dünyası, sivil toplum örgütü temsilcisi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kurkut ailesi mevlit için gelen konukları Saray Şark Sofrasının kapısında karşıladı. Mevlitin okutulduğu salon iki bölümden oluştu. Bir bölümünde erkekler otururken dğer bölümde kadınlar oturdu. 



Mevlid programına Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, AK Parti Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Alagöz, Akdoğan Dernek Başkanı Hacı Konan, Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş ve çok sayıda vatandaş katıldı. 



Konukların gelmesinin ardından Medine Kurkut'un 40`ıncı ölüm günü nedeniyle Sultançiftliği Merkez Camii Hocası Davut Hoca tarafından mevlit okundu. Mevlitn ardından konuklara yemek ikram edildi, Mevlid lokumu dağıtıldı. 



Bizde Yaşam Gazetesi ailesi olarak Allah'ın rahmetine kavuşan Hacı Medine Kurkut'a Allahtan rahmet kederli ailesine baş sağlığı ve sabır diliyoruz. 



















1000
icon
Allah kabul etsin medine Anenin mekanı çenet olsun inşalah 26 Temmuz 2021 00:42

Sedat güneş

0 1 Cevap Yaz
hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat