Kamıştaş Gençliği Mübarek Ramazan Ayında İhtiyaç Sahiplerine Ramazan Kolisi Dağıtıyor

Okunma: 2173
Sultangazi 8 Nisan 2022 12:51
Videoyu Aç Kamıştaş Gençliği Mübarek Ramazan Ayında İhtiyaç Sahiplerine Ramazan Kolisi Dağıtıyor
A
a

Malatya ili Battalgazi İlçesi Kamıştaş Köyü yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Gençlik Kolları Başkanı Turgut Gümüş öncülüğünde Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileler için kolları sıvadı. Kamıştaşlı gençler hazırladıkları yardım kolilerini gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya başladı.

Kamıştaşlı Gençler Sosyal Sorumluluk Projelerine İmza Atmaya Devam Ediyor
 
Merkezi 50. Yıl Mahallesinde bulunan Kamıştaşlar Derneği Gençlik Kolları her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği bir birinden önemli sosyal sorumluluk projeleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Turgut Gümüş ve ekibi Pandemi sürecinin başladığı günden bu yana birçok sosyal sorumluluk projesini hayata geçirerek özverili çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. 


 
Kamıştaşlı Gençler Bu Yılda İhtiyaç Sahibi Aileleri Unutmadı
 
11 ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif ayı içerisinde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak için yardım kampanyası başlatan Kamıştaşlı gençler, Dernek yönetiminin desteği ile birçok aileye ramazan kolisi dağıttı. Hazırlanan Ramazan kolileri Mahalle Muhtarından alınana ihtiyaç sahibi adreslere dağıtıldı. Ramazan kolilerinin dağıtımı hafta sonu başladı. Sokak sokak, cadde cadde tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere ulaşan Kamıştaşlı gençler Ramazanın ikinci haftası tüm kolilerin dağıtımını gerçekleştirmeyi hedefliyor.




Gençlik Kolları Ev Ev Gerçek İhtiyaç Sahiplerine Ulaşıyor
 
Kamıştaşlılar Derneği Gençlik Kolları Başkanı Turgut Gümüş şunları söyledi. “ Dernek Yönetimimiz ve Hayırseverlerimizin katkısıyla hazırlattığımız ramazan kolilerimizi Mübarek Ramazan ayının başlamasıyla birlikte dağıtımına başladık. Gençlik kollar yönetiminde bulunan arkadaşlarımızla dağıtıma devam ediyoruz. Bizlere destek olan hayırseverlerimize ve Dernek yönetimimize katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.



Başkan Yardımcısı Hasan Akoğul Gençlere Güvenimiz Sonsuzdur
 
Toplantıda kısa bir açıklama yapan Kamıştaşlar Derneği Başkan Yardımcısı Hasan Akoğlul şunları söyledi. Bizler hayırseverlerle ihtiyaç sahibi aileler arasında bir köprüyüz. Ramazan ayında özellikle ihtiyaç sahibi ailelerin durumunu gözetmek durumundayız. Bizlerde Sultangazi Kamıştaşlar Derneği olarak gençlik kolları başkanlığını harekete geçirdik. Yönetimimizde ve ya çevremizde yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyenler varsa gençlik kolları başkanımızı arayabilirler. Gençlerimizin öz verili çalışmaları bizleri gururlandırıyor kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat