İTO Başkanı Çağlar Oses Ailesini Ziyaret etti

Okunma: 606
Sultangazi 20 Nisan 2016 23:13
Videoyu Aç İTO Başkanı Çağlar Oses Ailesini Ziyaret etti
A
a

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar Oses Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar’ı makamında ziyaret etti.

Oses Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar, tarafından ağırlanan konuk başkana İstanbul’un seçkin işadamlarıRamazan Bingöl,  Osman Yaşar, Abdullah Korun, Haluk Okutur, Tahsin Öztryaki, Necati Göksu, Abdulkadir Erbalcı, Cemal Sarıhan, Yaşar Sekizkardeş, Emre Kocadağ, Hanefi Hakan Çataklı, Levent Avcı, Unal Dölek,  Sait Uluçay, Ali Bahadır Yeşil
 eşlik etti.
 
Ziyarete konuşan İTO Başkanı İbrahim Çağlar, Oses Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar’ın konuğu olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “ Oses markasının önemli bir üne sahip olduğunu, Oses markasının ülke sınırlarını aşarak uluslar arası bir üne kavuştuğunu söyledi. Daha önemli olan ve bizi gururlandıran bu durum marka olmanın yanı sıra istihdam yönünden de bizi ziyadesiyle gururlandırırmış” ifadesini kulandı.  



Oses Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Çağlar ve beraberindekileri Oses ailesinde ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “ Oses ailesi olarak başlatmış olduğumuz çok önemli çalışmalar var. El arabasında satışa başladığımız çiğköfte serüvenine fabrika imalatının yanı sıra yurt içinde 750 şubesi olan bir aileyiz. Etsiz çiğköfteyi yurt dışına ilk tanıtan aile olmaktan gurur duyuyoruz.     
özelikle Çiğköfte sektörünün her geçen gün daha da büyüdüğü günümüzde projesini hazırladığımız kapalı jelatin içerisinde dürüm çiğköfte ve yeni bir lezzet olan Ferika adlı tatlımızla ülkede ve ülke dışında yeni bir heyecan yaratma girişimlerimizin son aşamasındayız. Şu an bazı marketlerin reyonlarını süsleyen bu ürünlerimiz önümüzdeki dönemde ülkenin dört bir yanında market reyonlarında bulmak mümkün olacak.


 
Yemekli toplantının ardından objektiflerin karşısına geçen İTO Başkanı Çağlar, Oses Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar’a İstanbul Ticaret Odası’nın üyelik belgesini takdim etti. 1 saat 45 dakika devam eden toplantının ardından konuklarını kapıya kadar uğurlayan Yaşar, konuklarına teşekkür etti.










 
 
 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat