İstanbul Şenkayalılar Dernek Yönetimi Bir Araya Geldi

Okunma: 5110
Sultangazi 24 Nisan 2021 10:27
Videoyu Aç İstanbul Şenkayalılar Dernek Yönetimi Bir Araya Geldi
A
a

İstanbul Şenkayalılar Dernek Başkanı Osman Şeker, Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelerek, Ramazan ayı içerisinde yapılan çalışmalar ile ilgili istişarede bulundu.

Bir birinden değerli hayırsever iş insanlarından oluşan İstanbul Şenkayalılar Dernek Yönetiminin bir araya geldiği toplantıda, Ramazan kolilerinin ihtiyaç sahibi ailelere ulaşılıp ulaşılmadığı, bayram öncesi çocukların ihtiyacı olan ayakkabıların tedarikinin tamamlanıp tamamlanmadığı gözden geçirildi.



Başkan Osman Şeker, sosyal yardım konusunda İstanbul Şenkayalılar Dernek önderliğinde güvenli ve koordineli bir seferberlik oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Dernek yöneticilerimiz tarafından kayıt altına alınan “yardım kolilerimiz ve değişik ürünlerimiz” gözden geçirildi” dedi.



Başkan Osman Şeker, “Bu toplantının amacı daha fazla ihtiyaç sahibi ailemize ulaşabilmeyi hedefliyoruz. Bu sayede gerek gıda yardımı gerek ayakkabı yardımı konusunda değerli hemşerilerimizin yaptığı yardımlar, İstanbul Şenkayalılar Derneğimiz aracılığı ile güvenilir bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Rabbim bu konuda tüm kurumlarımız ile sağladığımız birlik ve beraberliğimizi daim etsin İnşallah. Cenab-ı Hakkın lütfu ile Ramazan ayından sonrada bu yardımları ayını koordinasyon ve sistemle sürdürebilmeyi arzu ediyoruz. Ramazan-ı Şerif'in hepimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, tüm İstanbul Şenkayalılar olarak sosyal yardım çalışmalarımızı bir seferberliğe dönüştürmeyi Rabbimden niyaz ediyorum" dedi.









1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat