İSTANBUL ŞENKAYALILAR DERNEĞİNDE SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Okunma: 3971
Sultangazi 7 Haziran 2021 23:31
Videoyu Aç İSTANBUL ŞENKAYALILAR DERNEĞİNDE SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI
A
a

İstanbul Şenkayalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği, İlçede ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla başlatmış olduğu Sünnet Şöleni hazırlıkları yoğun şekilde devam ediyor.

İstanbul Şenkayalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği, tarafından önümüzdeki haftalarda gerçekleştirilecek olan toplu sünnet şöleni için kayıtlar Dernek Yönetimi tarafından atayacağı bir komite tarafından alınacak. İstanbul Şenkayalılar Derneği tarafından geleneksel hale getirilmeyi düşündükleri sünnet şölenine çocuklarının sağlıklı biçimde erkekliğe ilk adımını atmasını isteyen ailelerin ilgisi büyük.



İstanbul Şenkayalılar Dernek Başkanı Osman Şeker,  geleneksel hale dönüştürmeye çalıştıkları sünnet şöleni için hazırlıkların aralıksız devam ettiğini belirterek, Burada amaç erkekliğe ilk adımını atan çocuklarımız ve ailelerine unutulmaz bir gün yaşatmak. İhtiyaç sahibi ailelerimize biraz da olsa bu konuda destek olmaktır” dedi.



Bu özel gün için her detayı önemseyen ve vatandaşların sağlığı konusunda son derece titiz davranan İstanbul Şenkayalılar Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği, operasyonlar için özel Şafak Tıp Merkezi ile anlaşırken, çocuklar ve ailelerin keyifli bir gün geçirmeleri amacıyla program kapsamında çeşitli etkinlikler düşünülüyor.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat