İstanbul Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü Fırtına Gibi Esmeye Devam Ediyor

Okunma: 672
Sultangazi 27 Nisan 2023 22:32
Videoyu Aç İstanbul Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü Fırtına Gibi Esmeye Devam Ediyor
A
a

Sultangazi'nin evladı Murat Köprücü, 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde, yıllardır ekmeğini yediği şehrine hizmet etmek için bağımsız milletvekili adaylığında ısrarcı olduğunu dile getirdi.

Elazığ’da doğup büyüyen, iş hayatına İstanbul’da başlayan yıllarca İstanbul Büyükşehir Belediyesi AKKOM da görev yaptıktan sonra emekli olan. İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı Murat Köprücü, “ İstanbul sevdamızı İstanbullulara hizmet ederek göstermek istiyoruz” dedi.
 
Siyasi Partilerin halka hizmet etmek için bir araç olduğunun altını çizen Köprücü, “ Çok şükür bizim halkımıza hizmet etmek için bir araca ihtiyacımız yok. Dili, dini, rengi, cinsiyeti ve siyasi görüşü ne olursa olsun. İnsanım diye herkese kapımız açık. Ben İstanbulluyum diye herkese hizmet etmeye talibim” dedi.
 
Benim tek hayalim İstanbul Halkının sorunlarına Meclis çatısı altında çözüm aramak ve halkımızın isteklerine tercümen olmaktır. Tüm yapacağım çalışmalarda ‘Halka hizmet Hakka hizmettir’ düsturundan asla vazgeçmeyeceğim. Türkiye’de aynı bayrak altında yaşadığım tüm vatandaşlarımın sorunu benim sorunumdur. O sorunları çözmeden gözüme uyku giremez. Halkım mutlu olmadan benim mutluluğum söz konusu bile olmaz” diye konuştu.
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat