İbrahim Ocak'tan Muhteşem Bir Yorum

Okunma: 24042
Sultangazi 28 Nisan 2023 00:32
Videoyu Aç İbrahim Ocak'tan Muhteşem Bir Yorum
A
a

Türk Halk Müziğinin sevilen ismi İbrahim Ocak, söz ve bestesi kendisine ait " Yar Yar" eserini sevenleri ile buluşturmaya devam ediyor.

İş insanı İbrahim Ocak’ın yürek sızlatan yorumuyla sözü ve bestesi kendisine ait olan “ Yar Yar” adlı eseri tekrar türkü severlerin beğenisine sunuldu. Sosyal medyada rekora koşan klip son dönemin en flaş eseri olarak zirvedeki yerini koruyor.





İbrahim Ocak, farklı tarzı ve yorumuyla türkülere hayat veriyor,  başarıdan başarıya koşuyor. Seslendirdiği eserleri genç nesillere duyurulması için büyük çaba sarf ederken, söz ve müziği kendisine ait olan onlarca besteyi önümüzdeki günlerde sevenleriyle buluşturmayı hedefliyor.





Halkın değer yargılarına önem veren halkın nabzını en iyi şekilde tutan İbrahim Ocak, seslendirdiği “ Yar Yar” klipi ile halkın gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Halk müziği bizim özümüz, yaşanmışlığımız diyen İbrahim Ocak, çok yakında yeni parçalarla çalışmalarına devam edeceğini ve bu konuda takipçilerinin de önerilerine açık olduğunu söyledi.



 
 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat