Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi Kasım Ayı Etkinlikleri

Okunma: 1614
Sultangazi 1 Kasım 2016 09:47
Videoyu Aç Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi Kasım Ayı Etkinlikleri
A
a

Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi, birbirinden farklı kültür etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. Kasım ayı içerisinde yetişkinler ve çocuklara yönelik tiyatro oyunları, belgesel film gösterimleri ile halk konserleri yer alıyor.

Ahmet Yesevi Kültür Merkezi, Kasım ayında da zengin programlarla sanatseverlerin karşısına çıkıyor. Aydan Erbaş'ın Türk Sanat Müziği konseri ile başlayacak olan  Kasım ayı programlarında yetişkinler ve çocuklara yönelik tiyatro oyunları, belgesel film gösterimleri ile halk konserleri yer alacak.


 
TİYATRO GÖSTERİLERİ
 
Kasım ayı boyunca birbirinden farklı tiyatro gösterimleri sunulacak. İKM oyuncuları tarafından  "Şüheda", Tiyatral Sanatlar Akademisi Vakfı "Alamut Kalesi", Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu  "Hasta etme adamı" isimli oyunları sahneleyecek.
Her Cumartesi günü saat 12.00-13.00 arasında ise çocuk oyunları sunulacak. Bu ay  "Bulutların Prensi", "Hayal misin gerçek mi?", "Selam Verin Gülümseyin", "En Büyük Değer" adlı çocuk oyunları sahnelenecek.


 
HALK KONSERLERİ
 
Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi, sevilen sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. Türk Sanat Müziği'nde Aydan Erbaş, Nalan Altınörs ve Coşkun Sabah konser verirken, Türk Pop Müziğinde ise Hakan Peker sahne alacak.


 
BELGESEL FİLM
 
Son dönemlerde ulusal ve uluslararası bir çok yarışmada derece alan Türk yapımı belgesel filmler Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi'nde sinemaseverlerle buluşuyor. "Kalandar Soğuğu" ve "Kayıp Zamanlar" isimli belgesellerin gösterimi yapılacak. 
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat