Yeniden Refah Partisi Yasin Kul Başkanlığında Atağa Geçti

Kategori: Sultangazi - Tarih: 28 Mart 2023 13:35
Yeniden Refah Partisi Yasin Kul Başkanlığında Atağa Geçti

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi'nde sona doğru yaklaşılırken Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Yasin Kul, önderliğinde atağa geçti.

Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşla bir araya gelen özellikle annelerin hayır duasını alan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul: “Gün geçtikçe Yeniden Refah Partimize ilgi alaka artıyor. Vatandaşlarımızı ziyaret ettiğimizde partimize çok güvendiğini görüyoruz. Allah’ın izniyle partimiz vatandaşlarımızın güvenini boşa çıkarmayacak. Geçmişte rahmetli Erbakan Hocamızın kısa sürede yaptıkları hala unutulmadı. Bizim geçmişte yaptıklarımız referansımızdır. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, ülkemizin umudu olmuştur. Halkımızın büyük teveccühleri sayesinde her geçen gün biraz daha güçleniyoruz. Kadın kollarımız ve gençlik kollarımız bir an olsun durmaksızın üye çalışmalarına devam ediyor. İlçemizin önemli meydan ve kavşaklarına açtığımız üye stantlarımız umut veren çalışmalara imza atıyor.



Mahalle ve esnaf ziyaretlerimiz Allah’a hamdolsun çok verimli geçiyor. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla da bir araya geldik. Bizlere ve partimize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ederim. Biz sahada olmaya devam edeceğiz Allah’ın izniyle” diye konuştu.   
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/yeniden-refah-partisi-yasin-kul-baskanliginda-ataga-gecti-63184.html