Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Yeni Katılımlarla Güçleniyor

Kategori: Sultangazi - Tarih: 2 Ekim 2021 20:58
Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Yeni Katılımlarla Güçleniyor

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Orhan Kara, İlçe Teşkilatının büyük bir uyum içerisinde çalıştığını belirterek, şeffaf, dürüst ve ilkeli bir politika izlediklerini, yeni katılımlarla partilerini güçlendirdiklerini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Orhan Kara, Türkiye genelinde olduğu gibi Sultangazi’de de her geçen gün partiye yeni katılımlar olduğunu belirterek, “ Yeniden Refah Partisi’ni Türkiye’de iktidar yapmak için gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bugün Sultangazi Sanayi Sitesi’nde 2 esnaf kardeşimiz daha partimize katılarak gücümüze güç kattılar. Parti’mize gönül veren esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.   



Türk insanının derdiyle dertlenen, sevinçlerine ortak olan bir genel başkanımız var. Türkiye’nin geleceği Yeniden Refah Partisi iktidarıyla aydınlığa kavuşacak. İnsanlarımızın yüzü gülecek, ekonomik sıkıntılar son bulacaktır” dedi. Türkiye’nin aydınlık yarınları adına partimize yeni katılımlar oluyor. Biz partimizin tüm kademeleriyle uyum içerisinde çalışarak güçleniyoruz. Yeniden Refah Partisi’nin iktidarı yakındır. Çünkü Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan milletin lideridir” dedi.
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/yeniden-refah-partisi-sultangazi-ilce-baskanligi-yeni-katilimlarla-gucleniyor-11918.html