Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını Samimiyetle Gerçekleştirdi

Kategori: Sultangazi - Tarih: 15 Haziran 2022 23:00
Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını Samimiyetle Gerçekleştirdi

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Olağan haftalık yönetim kurulu toplantısını coşku ve samimiyetle gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul Başkanlığında gerçekleşen toplantıya İlçe Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri eksiksiz katıldı.



Toplantının açılış konuşmasını yapan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, haftalık çalışmalara yönelik gündem maddelerini sıraladıktan sonra saha çalışmaları ile ilişkin açıklamalarda bulundu. Kul, “Millete hizmet davasına gönül vermiş teşkilatımızın kıymetli mensupları ile her hafta olduğu gibi bu hafta da coşkulu bir şekilde toplantımızı icra ediyoruz.



Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı şöyle konuştu. “Kısaca saha çalışmaları ile ilgili bir değerlendirme yapacak olursak, bir taraftan göğsümüzü kabartan akın akın Yeniden Refah Partisine katılan vatandaşlarımızın durumunu görürken, heyecanlanmamak elde değil. Öte taraftan ekonomik kriz altında ezilen vatandaşımızın halini görünce içimiz sızlıyor. Halkımızın teveccühü partimize karşı her geçen gün artarak devam ediyor. Halk gerçek kurtuluşun Yeniden Refah İktidarıyla geleceğinin farkında. O zaman hep beraber bu mücadeleyi büyüteceğiz. Bu haklı mücadeleye dört elle sarılacağız. Yarın seçim olacakmış gibi gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız” dedi.   
 
 
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/yeniden-refah-partisi-sultangazi-ilce-baskanligi-olagan-yonetim-kurulu-toplantisini-samimiyetle-gerceklestirdi-62630.html