Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Kapalı Pazar Alanında Üyelik Stanttı Açtı

Kategori: Sultangazi - Tarih: 16 Ocak 2022 17:37
Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Kapalı Pazar Alanında Üyelik Stanttı Açtı

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı, Teşkilat Başkanı Ensar Acar, önderliğinde İsmetpaşa Mahallesi Cevher Dudayev Kapalı Pazar alanında üyelik standı açıldı.

Sultangazi Yeniden Refah Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Sultangazi’nin birçok noktasında olduğu gibi bugün de İsmetpaşa Mahallesi Cevher Dudayev Kapalı Pazar alanında üyelik çalışması yaparak vatandaşla buluştu.



Yeniden Refah Partisi İlçe Yönetim Kurulu adına kurulan üye stant çalışmasına, Teşkilat Başkanı Ensar Acar Başkanlık yaptı. İsmetpaşa Mahallesi Cevher Dudayev Kapalı Pazar alanında yapılan üyelik çalışmalarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kurulan stantta vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunuldu. Üye olmak isteyen vatandaşlar form doldurarak Teşkilat Başkanı Ensar Acar ile bu anı ölümsüzleştirmek için fotoğraf çektirdi.  


    
Seçimden seçime değil her zaman sahada olduklarını ve aynı heyecan İle her daim çalıştıklarını söyleyen Yeniden Refah Partisi Teşkilat Başkanı Ensar Acar, “ Bizlere gönül vermek isteyenleri, ülkenin gidişatından memnun olmayanları, kurtuluşu Yeniden Refah Partisinde görenleri, Erbakan Hocamıza gönül verenleri üye yapmaya devam ediyoruz. Yarın seçim olacakmış gibi tüm teşkilat mensuplarımızla sahadayız. Vatandaşlarımızın Erbakan Hocamıza ve Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan’a olan sevgisi ve teveccühü İle karşılaşıyoruz. Vatandaşlarımızla sık sık bir araya gelerek dertlerini, sorunlarını dinliyoruz. Çözüm önerileri sunuyoruz. Yeniden 94 Ruhunu hayata geçirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.       
 




















https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/yeniden-refah-partisi-sultangazi-ilce-baskanligi-kapali-pazar-alaninda-uyelik-stantti-acti-52294.html