Yeniden Refah Partisi Sultangazi Gençlik Kolları Atakta

Kategori: Sultangazi - Tarih: 8 Ağustos 2022 07:20
Yeniden Refah Partisi Sultangazi Gençlik Kolları Atakta

Yeniden Refah Partisi Sultangazi Gençlik Kolları Başkanı Cafer Akman öncülüğünde Cumhuriyet Mahallesi başta olmak üzere, Tanıtım Komisyonu Başkan Yardımcısı Hasan Çiçeklitaş öncülüğünde 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanında üye stant ve saha çalışmalarını sürdürdü.

Yer Geçen Gün Hızını Artırarak Yoluna Devam Ediyorlar

Bütün kademeleriyle saha çalışmalarını aralıksız devam ettiren Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı Başkan Yasin Kul Önderliğinde yeni ve kalıcı projelere imza atmaya devam ediyor. Başkan Yasin Kul, önderliğinde Sultangazi’de girilmedik cadde ve sokak bırakmayan Yeniden Refah Partililer “Her gün bir önceki günden daha fazla çalışacağız. Çalmadık kapı, sıkılmadık el, dokunulmadık yürek bırakmayacağız. Vatandaşlarımızla buluşmaya onların dertlerine deva olmaya devam edeceğiz” dedi. 



Yasin Kul Gençlere Teşekkür Etti

Büyük özveri ve çabayla çalışan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cafer Akman ve ekibini kutlayan Kul, sosyal medya Facebook hesabından şu paylaşımda bulundu. “ Gençlik teşkilatımız gençlik kolları başkanı Cafer Akman öncülüğünde Cumhuriyet mahallemizde, Tanıtım komisyonumuz Tanıtım Başkan yardımcımız Hasan Çiçeklitaş öncülüğünde 15 Temmuz şehitler meydanında üye stant ve saha çalışmalarını sürdürdüler kendilerine Teşekkür eder başarılar dilerim” dedi.












 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/yeniden-refah-partisi-sultangazi-genclik-kollari-atakta-62673.html