Yeniden Refah Partisi Lideri Dr. Fatih Erbakan Sultangazi'ye Geliyor

Kategori: Sultangazi - Tarih: 24 Nisan 2022 01:53
Yeniden Refah Partisi Lideri Dr. Fatih Erbakan Sultangazi'ye Geliyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 24. 04. 2022 Pazar günü Saat 16 30'da Sultangazi Demokrasi ve Şehitler Meydanında kurulan üye standını ziyaret edecek.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığının Ramazan boyunca her akşam 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler meydanında açtığı üye standını ziyaret edecek olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’a İl ve İlçe Başkanları eşlik edecek.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şunları söyledi. “Tüm Halkımızı Genel Başkanımızı yakından tanımaya davet ediyoruz” dedi.

Bugün Sultangazililer 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanında Olacak.

Türkiye’nin tek umudu, Geleceğin teminatı Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan bugün Sultangazililerle buluşacak. Varlığı ile halka umut veren, söylemleriyle dertleri unutturan Dr. Fatih Erbakan, Ülke genelinde en aktif ilçelerin başında gelen Sultangazi’nin konuğu olacak. Ramazan boyunca Sultangazi’nin birçok noktasına üye standı açan. Her akşam onlarca yeni üye kazanan, Yeniden Refah Partisi ilçe Başkanı Yasin Kul her türlü takdiri hak ediyor. Halka aşık olan Halkın dertleriyle dertlenen sevinçlerine ortak olan Yasin Kul, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ı ağırlamanın haklı gururunu yaşıyor.

Bugün Sultangazi’nin Bayramı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, bugün Sultangazililerle buluşacak. Mazlumların yol arkadaşı, dertlilerin dert ortağı, Ezilenlerin can yoldaşı Dr. Fatih Erbakan geliyor. Erbakan Umut için Sultangazi’de, Erbakan Özürlülükler ve demokrasi için Sultangazide, kardeşlik için Sultangazi’de, dostluk için Sultangazi’de olacak.  Asın pankartları, süsleyin dört bir yanını Parti bayraklarıyla süsleyin Sultangazi’yi. Bugün bayram, bugün şölen var Sultangazi’de, Bugün Dr. Fatih Erbakan geliyor içimize.   
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/yeniden-refah-partisi-lideri-dr--fatih-erbakan-sultangazi-ye-geliyor-62554.html