Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları Başkanı ve Ekibi Anneler Gününde Gül Dağıttı

Kategori: Sultangazi - Tarih: 8 Mayıs 2022 22:04
Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları Başkanı ve Ekibi Anneler Gününde Gül Dağıttı

Yeniden Refah Partisi Sultangazi Kadın Kolları Anneler günü dolayısıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanında annelere gül dağıttılar.

Ramazan ayı içerisinde Faaliyetlerine aralıksız devam eden, ancak reklam yok prensibiyle paylaşım yapmayan hayırlı işlerin öncüsü Yeniden Refah Partisi Sultangazi Kadın Kolları Başkanı Gülşen Çınar ve beraberindeki kadın kolları üyeleri İlçenin en merkezi noktası olan 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanında Annelerin gönüllerini alarak bu anlamlı günlerini kutladılar.



Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları Başkanı Gülşen Çınar, Gül dağıtımın ardından yaptığı açıklamada annelerin yılın bir günü değil, her gün hatırlanmaları gerektiğine vurgu yaptı. Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları Başkanlığı olarak çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerine vurgu yapan Çınar, Anneler Günü’nün tüm annelerimize sağlık mutluluk ve huzur getirmesi dileğinde bulundu.



İlçe Başkanı Yasin Kul, Kadın Kollarına Teşekkür Etti

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Sosyal Medya Facebok’tan yaptığı paylaşımda Yeniden Refah Partisi Sultangazi Kadın Kolları Başkanı Gülşen Çınar ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Kul şu paylaşımı yaptı. “ Ramazan ayı içerisinde büyük hizmetler gerçekleştiren ancak reklam yok prensibi ile paylaşım yapmadığımız hayırlı işlerin öncüleri kadın kolları teşkilatımız, Başkan Sn Gülşen Çınar hanımefendinin öncülüğünde çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir.



Bugün Anneler günü münasebeti ile 15 Temmuz şehitler meydanında Dünyanın Cenneti annelerimize gül takdiminde bulunarak Hanımefendilerin Anneler gününü kutladılar.
Başta Kadın kolları ilçe başkanımız Sn Gülşen Çınar Hanım olmak üzere tüm yönetimine teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.

Sultangazi için biz varız.
#YenidenRefahpartisi


























 
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/yeniden-refah-partisi-kadin-kollari-baskani-ve-ekibi-anneler-gununde-gul-dagitti-62569.html