Yeniden Refah Partisi İlçe Divan Toplantısını Coşkulu Bir Katılımla Gerçekleştirdi

Kategori: Sultangazi - Tarih: 25 Temmuz 2022 11:50
Yeniden Refah Partisi İlçe Divan Toplantısını Coşkulu Bir Katılımla Gerçekleştirdi

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul'un ev sahipliğinde, Sultangazi Belediyesi Etkinlik Salonunda gerçekleşen Divan toplantısına Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanlığı Halkla İlişkiler Birim Başkanı Hayri Ayyıldız'ın katılımıyla gerçekleşti.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul önderliğinde gerçekleşen geniş kapsamlı İlçe Divan Toplantısına İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları ve Hanım Kollarının katıldığı Haziran ayı İlçe Divan toplantısı muhteşem bir atmosferde gerçekleşti.



İlçe Divan Toplantısında açılış konuşması yapan Başkan Kul, şunları söyledi. “ Ben öncelikle özverili ve fedakâr çalışmalarıyla ilçede ses getiren İlçe Hanım Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza, İlçe Başkan Yardımcılarıma ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerime en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Gönlü ve yüreği Yeniden Refah inancı için çarpan, saha çalışmalarında bizleri yalnız bırakmayan isimsiz kahramanlarımıza en derin muhabbetlerimi sunuyorum. Haziran ayı İlçe Divan toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, katılım sağlayan tüm teşkilat mensuplarımı kutluyorum. Bilindiği üzere teşkilat olarak çok güzel çalışmalara imza attık, atmaya da devam edeceğiz. Yarınlara umutla bakan, halkın derdine sorununa eğilen çözüm üreten genç dinamik bir teşkilata sahibiz. Bu teşkilatın esas hedefi önümüzdeki seçimde genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ı Cumhurbaşkanı yapmak, İktidara gelerek ülkeyi düze çıkarmaktır. Özelde de ilçe belediyelerini alarak halkın derdine derman olmaktır. Tüm teşkilatımın amaç ve gayesinin bu olduğuna yürekten inanıyorum. İktidar olmak için yola çıktık Allah yar ve yardımcımız olsun. İlçe Divan Toplantımız hayırlı olsun” dedi.



Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Halkla İlişkiler Birim Başkanı Hayri Ayyıldız’ın katılımıyla gerçekleşen İlçe Divan toplantısında konuşan Ayyıldız birlik ve beraberlik mesajı verdi. “ Yeniden Refah İktidarında üretenin hakkını aldığı, insanlara insanca değer verildiği, kimsenin düşünce ve yaşam tarzından dolayı ötekileştirilmediği bir ülke özlemiyle çalışıyoruz. Bütün teşkilat mensuplarımızın amaç ve gayesi de bu yöndedir” dedi.



Toplantıdaki heyecan ve coşku tüm teşkilat mensuplarını motife ederken azim ve kararlılıkla çalışmaların devam edeceği sinyali verildi. Toplantı sonrası toplu resim çektiren teşkilat mensupları mutlu ve huzurlu bir şekilde salondan ayrıldı.












 
 
 
 
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/yeniden-refah-partisi-ilce-divan-toplantisini-coskulu-bir-katilimla-gerceklestirdi-62654.html