Yeniden Refah Partisi İbrahim Ocak Şark Sofrasını Tercih Etti

Kategori: Sultangazi - Tarih: 9 Mayıs 2023 08:49
Yeniden Refah Partisi İbrahim Ocak Şark Sofrasını Tercih Etti

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim çalışmasını sürdüren Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Lütfü Şenocak ve beraberindeki heyetle öğle yemeği için İbrahim Ocak Şark Sofrasını tercih etti.

Gaziantep ve Adıyaman mutfağının en özel lezzetlerini menüsüne taşıyan İbrahim Ocak Şark Sofrasında her damak tadına uygun lezzetleri bulmanız mümkün. Sivil Toplum Kuruluşların, Siyasi Partilerin ve Derneklerin en çok tercih ettiği mekanların başında gelen İbrahim Ocak Şark sofrası lezzetleri ve uygun fiyatlarıyla fark yaratıyor.  



Samimi ve sıcak ortamı kendinizi evinizde hissetmenize sebep olacak. Gaziantep ve Adıyaman mutfağının bir birinden lezzetli kebap, Lahmacun ve pide çeşitleri ile fark yaratan İbrahim Ocak Şark Sofrası Sultangazi’nin en seçkin mekanlarının başında gelmektedir.



İbrahim Ocak Şark Sofrası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ocak, “Yeniden Refah Partililerin bizleri tercih etmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Başta Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul olmak üzere, İstanbul 2. Bölge 28. Dönem Milletvekili Adayı Lütfü Şenocak ve beraberindeki heyete şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/yeniden-refah-partisi-ibrahim-ocak-sark-sofrasini-tercih-etti-63289.html