Yeniden Refah Partisi Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi

Kategori: Sultangazi - Tarih: 12 Mayıs 2022 09:00
Yeniden Refah Partisi Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını coşkulu bir şekilde gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Kara ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eksiksiz katıldı.




Toplantı sonrası kısa bir değerlendirme yapan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, “ Her yeni güne yeni umutlarla başlamak ve daha müreffeh bir Türkiye için, Yeniden Refah Partisi var” dedi. Kul,  söyle devam etti. “Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte haftalık olağan yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Yönetim kurulu toplantımızın birinci gündem maddesi Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan’ın ziyareti ile ilgiliydi. İl Başkanımız Sayın Hüseyin Terzi’nin katkılarıyla gerçekleşen ziyaret ilçe teşkilatımızın moral ve motivasyonuna önemli katkılar sunmuştur. Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan’ın stant ziyaretti kendiliğinden mitinge dönüşerek Genel başkanımızın Sultangazililerle buluşmasına vesile olmuştur.




Yönetim Kurulu Toplantımızın ikinci maddesi Teşkilatımızın Mübarek Ramazan ayı boyunca yapmış olduğu çalışmaların değerlendirmesi olmuştur. İhtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan gıda ve nakdi yardımlar, Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilen ev ziyaretleri, her gün istinasız 15 Temmuz Şehitler meydanı başta olmak üzere birçok noktaya kurulan üye stanttı. Basına ve Muhtarlarla yapılan iftar programı ve ilçe başkanlığımızda yapılan bayramlaşma programı değerlendirilmesi yapılmıştır. Yapılan çalışmaların partimize getirdiği artılar ve yapılan eksikliklerin bizde yaratabileceği olumsuzluklar ayrıntılarıyla masaya yatırıldı. Son olarak teşkilat mensuplarımızın Ramazan boyunca gerçekleştirdiği çalışmaların neticesinde toplanan yeni üye forumları moral ve motivasyonumuzu önemli ölçüde artırmıştır.




İlçemizi ziyaret ederek çalışmalarımıza destek sunan Başta Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan’a İl Başkanımız Sayın Hüseyin Terzi’ye gece gündüz yağmur çamur demeden partimiz ’in güçlenmesi için çaba harcayan kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, mahalle başkanlarımıza, teşkilat mensuplarımıza ve ilçe yönetimime en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum” dedi.


 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/yeniden-refah-partisi-haftalik-olagan-yonetim-kurulu-toplantisini-gerceklestirdi-62571.html