Yeniden Refah Partisi Gümbür Gümbür Geliyor

Kategori: Sultangazi - Tarih: 18 Kasım 2021 00:57
Yeniden Refah Partisi Gümbür Gümbür Geliyor

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı muhteşem bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı, İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi, Sultangazi Kurucu İlçe Başkanı Orhan Kara ve Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul'un katılımıyla gerçekleşen toplantıda Yeniden Refah Partililer salona sığmadı.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı Konferans salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan İlçe Başkanı Yasin Kul, Ülke gündemine ilişkin değerlendirmede bulundu. İlçeyi ve ülkeyi yöneten kadrolar bu salondan çıkacaktır açıklaması yaptı. Yeniden Refah Partisi olarak Necmettin Erbakan'ın gösterdiği hedeflere ulaşma kararlığı ile yola çıktıklarını belirten Kul, “Sultangazi’de iktidara talibiz” dedi. 



Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi, " Bu ülkede adalet ve refahı ancak biz tesis ederiz, ancak Milli Görüş tesis eder” dedi. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, Parti’yi kurduğunda bunlarda nereden çıktı diyenler şimdi bizim saflarımızda. Kamuoyu araştırma şirketleri anketlerde Yeniden Refah Partisi’ne yer vermezken, yeni yeni yer vermeye başladılar. Yüzde bir, bir buçuk olarak gösterilen rakamlara aldırmayın. Geçmişte de bizleri yani Necmettin Erbakan hocamızın partisini dördüncü beşinci gösterdiklerinde ne kadar yanıldıkları seçim sonrası çok iyi anlaşıldı. Bugün gösterilen rakamı beşe çarpın gerçek sonucu elde edersiniz. Biz iktidar yürüyüşümüzü emin adımlarla sürdürüyoruz. Allah’ın izniyle iktidara geliyoruz” dedi.



Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı, yaptığı konuşmada şunları söyledi. “ Yeniden Refah İnancı iktidar yolunda ilerliyor. Sultangazide, bu salonda gözlerinizde ki ışığı görüyorum. Bu öyle bir ışık ki kim gelirse gelsin, ne yaparsa yapsın söndürmeye gücü yetmeyecek. Yeniden Refah inancıyla çalışmalıyız. İlçe Başkanımız Yasin Kul kardeşimizin duruşu bu inancımızı doğruluyor. Ben inanıyorum ki Yeniden Refah kadroları olarak büyük başarılara imza atacaksınız” dedi.
 
 












 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/yeniden-refah-partisi-gumbur-gumbur-geliyor-52024.html