Yasin Kul Teşkilat Mensuplarının Üye Çalışma Standını Yerinde İnceledi

Kategori: Sultangazi - Tarih: 18 Eylül 2022 15:41
Yasin Kul Teşkilat Mensuplarının Üye Çalışma Standını Yerinde İnceledi

Sultangazi 15 Temmuz Demokrasi ve şehitler meydanında üye standı açarak vatandaşa Genel Başkanları Dr. Fatih Erbakan'ın selamını ileten Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe teşkilatına şahsı ve partisi adına şükranlarını sunan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Yeniden Refah Partisine gönül veren vatandaşlara da teşekkür etti.

Üye stant çalışmasını yerinde inceleyen Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, “ Bu kutlu davanın mensubu olmak bir nasip işidir. Yeniden Refah Partisi kadroları olarak rabbimizin bize bahşettiği nasibe hamdederek her geçen gün biraz daha güçleneceğiz. Halkımızın refahı ve mutluluğu için gecemizi gündüzümüze katarak Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan’ın çizmiş olduğu güzergâhta emin adımlarla ilerleyeceğiz” dedi.




Kul, son olarak şunları söyledi. “15 Temmuz şehitler meydanında Üye stant çalışmasıyla halkımızla bir araya geldik. Genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın selamını ilettik üyeliklerini gerçekleştirdik.
İnanırsanız başarırsınız” dedi.










 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/yasin-kul-teskilat-mensuplarinin-uye-calisma-standini-yerinde-inceledi-62749.html