Yasin Kul İle Yeniden Refah Partisi Yükselişini Sürdürüyor

Kategori: Sultangazi - Tarih: 2 Ağustos 2022 13:22
Yasin Kul İle Yeniden Refah Partisi Yükselişini Sürdürüyor

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Sultangazi'de yaptığı çalışmalarla partisinin yükselişini sürdürmeye devam ediyor.

Saha çalışmalarıyla ilçede birinci sırayı kimseye bırakmayan Kul, Sultangazi’nin on beş mahallesinde halk ve esnaf buluşmalarıyla kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Alevi, Sunni, Laz, Çerkez, Kürt, Türk ayrımı yapmadan herkesi eşit derecede kucaklayan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, halkın gönlünde yüreğinde yer edinmeye devam ediyor.


Halkın içerisinde bulunduğu ekonomik krizin son bulabilmesi ancak ve ancak Yeniden Refah Partisi İktidarıyla mümkün olabileceğini söyleyen Kul, “ Bu halk en iyisine en güzeline layıktır. Ancak yanlış ekonomik politikalar sonucu halk şu an perişan durumda. Ekonomik dar boğaz halkımızı olumsuz etkilemektedir. Dar gelirli evine ekmek götürme telaşı içerisindeyken zengin daha çok zengin olma uğraşında. Ekonomik krizi fırsata dönüştüren bir avuç imtiyazlı kesim ise bu krizden karlı çıkmanın uğraşında”.


Biz yeniden Refah Partililer olarak “halkımızın çaresizliğine derman olabilmek için yollara düştük. Özelde Sultangazi’de genelde Türkiye’de çığ gibi büyüyerek geliyoruz. Halkımızın kurtuluş umudu olmaya devam ediyoruz. Ayrım yapmadan, kimseyi ötekileştirmeden, yok saymadan iktidar yürüyüşümüzü emin adımlarla devam ettiriyoruz. 94 Ruhunun yeniden canlandığı, sevginin, hoşgörünün kardeşliğin yeniden filizlendiği günler yakındır. Bizim iktidarımızda halk refahı ve mutluluğu doyasıya yaşayacak, huzuru bizimle bulacak” dedi. 
  
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/yasin-kul-ile-yeniden-refah-partisi-yukselisini-surduruyor-62663.html