Yasin Kul'dan Yol Arkadaşlarına Takdir Belgesi

Kategori: Sultangazi - Tarih: 24 Aralık 2021 14:03
Yasin Kul'dan Yol Arkadaşlarına Takdir Belgesi

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, geçtiğimiz günlerde Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi'nde gerçekleşen 2. Olağan Kongrede büyük başarıya imza atan yol arkadaşlarını takdir belgesiyle ödüllendirdi.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’ni demokrasi şölenine çeviren, gösterdikleri üstün başarılarıyla kongre salonunu hınca hınç dolduran yol arkadaşlarını takdir belgesiyle onu re etti.



İlçe Başkanlığında bir araya gelen Yeniden Refah Partililer, hem kongreyi değerlendirdi, hem de bu başarıya imza atanlar ilçe başkanı Kul tarafından takdir belgesine layık görüldü. Takdir belgesi sunumunda birlik ve beraberlik mesajı veren Kul, insanların insanca yaşadığı, insanlara insanca değer verildiği bir parti olduklarının altını kalın çizgilerle çizdi. “ Biz kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, biz kimseyle kavga etmeyeceğiz, biz dil, din, renk, cinsiyet ayrımı yapmadan bu ülkenin gerçek sahipleri olan halkımızın refah ve mutluluğu için çalışan bir partiyiz. Bütün mücadelemiz bu yönde. Dava arkadaşlarımın gayret ve çabaları takdire şayandır. Dava arkadaşlarım her türlü övgüyü hak ediyor. İlçe yönetimimizin aldığı karar doğrultusunda kongredeki büyük başarıdan dolayı yol arkadaşlarımı takdir belgesiyle ödüllendirdik” dedi.     































































 
 
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/yasin-kul-dan-yol-arkadaslarina-takdir-belgesi-52186.html