Yasin Kul, İlçede Ana muhalefet Gibi Çalışıyor

Kategori: Sultangazi - Tarih: 6 Ağustos 2022 21:02
Yasin Kul, İlçede Ana muhalefet Gibi Çalışıyor

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, İlçede yaptığı çalışmalarla örnek alınıyor. Saha çalışmalarını bir an olsun aksatmayan, vatandaşın derdiyle sorunuyla yakından ilgilenen Yasin Kul, Ana Muhalefet görevi yapıyor.

Sultangazi’nin her mahallesinde özenle çalışmalar yürüten, Halkın sevincine ve üzüntüsüne ortak olan Yasin Kul, hem partisi tarafından hem de vatandaş tarafından çok seviliyor. Haber aldığı her cenazeye, her taziyeye, her düğüne, her nişana eksiksiz katılım sağlayan Kul, vatandaşın sevincine de üzüntüsüne de ortak oluyor.


Yeniden Refah Partisi İlçede En Çok Gelişen Parti Konumunda

Yasin Kul’un ilçe başkanı seçilmesinin ardından hayata geçirilen projeler kapsamında Kısa, orta ve uzun vadede yapılan çalışmalar meyvesini vermeye başladı. İlçede binlerce kişi gönüllülük temelinde Yeniden Refah Partisi üyesi oldu. Gündüz sokaklarda, ana arterlerde, meydanlarda kurulan üye stantlarıyla yapılan çalışmalara ilaveten akşamları ev ziyaretiyle bu çalışmalar taçlandırıldı.


Esnaflar Sorunlarını Kul’a Anlatıyor

Sultangazide ki esnaflar zaman zaman Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığını ziyaret ederek sorunlarını Başkan Kul’a aktararak çözüm önerileri konusunda istişarede bulunuyor. Ekonomik krizin sebep ve sonuçları hakkında açıklamalarda bulunan Kul, yapılması gerekenler hakkında esnafları aydınlatıyor.


Tek Kurtuluş Yolu Yeniden Refah İktidarı

Sultangazi halkından gelen talep ve öneriler konusunda yeni yol haritaları oluşturan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Vatandaşın alım gücünün her geçen gün biraz daha düştüğünü, dar gelirli vatandaşların ekonomik kriz altında ezildiğini, esnafın önünü göremediğini, Asgari ücretlinin geliri açlık sınırının altında kaldığını ifade ederek tek kurtuluşun yeniden Refah İktidarıyla mümkün olabileceğini söyledi.


Gençlerin Yeni Adresi Yeniden Refah Partisi

Gençlere çok önem veren Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, sık sık gençlerle bir araya gelerek onları dinliyor. Özellikle eğitim gören gençlerden çok umutlu olduğunu söyleyen Kul, “gençler bu ülkenin teminatıdır” diyerek onların siyasete sıcak bakmaları konusunda telkinde bulunuyor. Zaman zaman gençlere moral ve motivasyon toplantıları gerçekleştiren Kul, bizim onlardan öğreneceğimiz çok değerli konular var diyor. “Halkın öğrencisi olmadan öğretmeni olunmaz” şiarıyla emin adımlarla ilçe başkanlığını büyük bir başarıyla devam ettiren Kul, yaptığı olumlu çalışmalarla örnek gösteriliyor.   
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/yasin-kul--ilcede-ana-muhalefet-gibi-calisiyor-62670.html