Yasin Kul: "Halkımız Samimi Bir Doyguyla Refah İnancına Koşuyor"

Kategori: Sultangazi - Tarih: 6 Mayıs 2022 18:14
 Yasin Kul: "Halkımız Samimi Bir Doyguyla Refah İnancına Koşuyor"

Ramazan boyunca 15 Temmuz Şehitler Meydanı başta olmak üzere, Sultangazi'nin birçok noktasında üye standı açan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı yaptığı yeni üyelerle büyümeye devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, “ İş vaadiyle, kumanya baskısıyla veya kurumların gücüyle değil, tüm üyelerimiz gönülden ve samimi bir duyguyla Refah inancına koşuyor” diyerek sosyal medyada paylaşımda bulundu.



Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Teşkilatı, Sultangazi’nin en çalışkan teşkilatı olduğunu yaptığı çalışmalarla kanıtladı. Kışın zor koşullarında yolda kalanlara yardım elini uzattı. Evine hanesine gidemeyenlere sıcak çorba çay ikramında bulundu. Ev ev ziyaretler gerçekleştirerek halkın derdine derman olmaya çalıştı. Kapalı Pazar alanlarında Pazar esnafının sorunlarını dinledi. Evine ekmek götürme çabası içerisinde olan emekçilerin sorunlarına ortak oldu. Esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek esnafın derdini dinledi. Ramazan boyunca dar gelirlilere yapılan yardımlar ve benzeri birçok çalışmayla Sultangazi için bizde varız demeye devam ettiler. Yapılan bir birinden değerli çalışmalarla göz dolduran Yeniden Refah Teşkilatı büyümeye daha fazla büyümeye devam ediyor.



Ramazan ayı boyunca her akşam 15 Temmuz Şehitler Meydanında üye standı açan Yeniden Refah Teşkilatını Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, Genel Başkan Yardımcıları, İl Başkanı Hüseyin Terzi, il Yöneticileri ve binlerce vatandaş ziyaret etti. Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, her akşam üye stantlarını ziyaret ederek teşkilatına moral verdi.   














 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/yasin-kul---halkimiz-samimi-bir-doyguyla-refah-inancina-kosuyor--62567.html