Yasin Kul, "Genç Dinamik ve Samimi Kadrolarla İktidara Yürüyoruz"

Kategori: Sultangazi - Tarih: 24 Mart 2022 10:36
Yasin Kul, "Genç Dinamik ve Samimi Kadrolarla İktidara Yürüyoruz"

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, " Genç, dinamik ve samimi kadrolarla iktidar yürüyüşümüzü başlatmış bulunuyoruz" dedi.

Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanlığı haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını coşkulu bir şekilde gerçekleştirdi. Yönetim kurulu üyelerinin eksiksiz katıldığı toplantıda, İlçe Başkanı Yasin Kul, “ Genç, dinamik ve samimi kadrolarla iktidar yürüyüşümüzü başlatmış bulunuyoruz” dedi.



Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Başkanlığında parti binasında gerçekleşen toplantı sonrası kısa bir değerlendirme yapan Kul, “ Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte haftalık olağan yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Milletimizin bizden beklentisi 94 Ruhunu yeniden şaha kaldırmak, O yüce ruhu sahiplenmek, zihinlerdeki o dik duruşu yeniden diriltmek için üstlendiğimiz görevlerde en iyisini yapmanın gayreti içerisindeyiz. Bu onurlu mücadelede omuz omuza yürüdüğümüz yol arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. “ Genç, dinamik ve samimi kadrolarla iktidar yürüyüşümüzü başlatmış bulunuyoruz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/yasin-kul---genc-dinamik-ve-samimi-kadrolarla-iktidara-yuruyoruz--52482.html