Ünlü Sanatçı İbrahim Ocak, 24 Kasım Öğretmenler Gününde Öğretmenleri Unutmadı

Kategori: Sultangazi - Tarih: 25 Kasım 2022 00:40
Ünlü Sanatçı İbrahim Ocak, 24 Kasım Öğretmenler Gününde Öğretmenleri Unutmadı

Türk Halk Müziğinin parlayan yıldızı İbrahim Ocak, 24 Kasım Öğretmenler gününde öğretmenleri yalnız bırakmadı. Öğretmenler gününde gerçekleştirdiği ziyaretlerle hafızalarda yer edindi.

Ünlü sanatçı İbrahim Ocak, 24 Kasım öğretmenler gününde ilk olarak Sultangazi 50. Yıl Orta Okulu öğretmeni aynı zamanda Adıyaman / Kahta Dernekler Federasyonu Başkanı Osman Arslan’ı ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı. Aldığı yaş pastayı birlikte kesen Ocak öğretmenler gününü kutladı.



Bu ziyaretin ardından  Ayşe Ateş Anadolu Lisesi Okul Müdürü Erol Polat’ı ziyaret eden Ses sanatçısı İbrahim Ocak, Okul Müdürü Erol Polat’ın 24 Kasım öğretmenler gününü kutladı. Beraberinde getirdiği yaş pastayı birlikte keserek bu anlamlı güne renk kattılar.



Son olarak Nurettin Uzun Orta Okul Müdürü Nuriye Göller’i ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı. Burada da getirdiği yaş pastayı kesen ve ikramda bulunan ünlü ses sanatçısı İbrahim Ocak şunları söyledi. “24 Kasım Öğretmenler Günü’nde kıymetli öğretmenlerimizle birlikte olarak onlara vefamızı göstermek istedik. Bugün bulunduğum noktaya gelmemde öğretmenlerimin payı çok büyük” dedi.



Ünlü sanatçı İbrahim Ocak, ziyarettin ardından şunları söyledi. “ Bu güzel günde öğretmenlerle bir arada olmaktan mutluluk duydum, “Öğretmenlerimiz bizim hayatımıza dokunmak için fedakârca emek veren insanlardır. İlkini gerçekleştirdiğimiz bu buluşmayı geleneksel hale getirmek istiyoruz. Bugün bu güzel ülkede ses sanatçısı olabiliyorsam bunu öğretmenlerime borçluyum. Çünkü öğretmenlerimiz bizim ufkumuzu yeteneklerimize göre çizmek için çok çabalar sarf ediyorlar” dedi.
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/unlu-sanatci-ibrahim-ocak--24-kasim-ogretmenler-gununde-ogretmenleri-unutmadi-62923.html