ÜMİT DOĞAN, "HEDEFİMİZ HİZMETLERİN EN GÜZELİ"

Kategori: Sultangazi - Tarih: 8 Ekim 2021 12:58
ÜMİT DOĞAN, "HEDEFİMİZ HİZMETLERİN EN GÜZELİ"

2019 yılında "şimdi hizmet zamanı" diyerek çıktığımız yolda halkımızın büyük teveccühü ile Gazi halkına hizmet etmeye başladık. İki yıl içinde adil, şeffaf bir muhtarlık anlayışı ile çok çalışarak birçok başarılara imza attık.

Bu kazanımlarımızın devamı için; tecrübemizle, enerjimizle, ekibimizle ve heyecanımızla, hizmetlerimize yenilerini ekleyerek yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.
Bu kutlu hizmet yolunda bizlerden desteğini esirgemeyen, başta sivil toplum kuruluşlarına, Cem evlerimize, camilerimize, esnaflarımıza, emekçilerimize, emeklimize ve işsizimize tüm ekibimle birlikte en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.

Ümit Doğan, Gazi Mahallesi Muhtarlığının başarısının altında yatan en önemli gerçeğin samimiyet, dürüstlük ve hizmet aşkı olduğunu söyledi. Doğan, “ Muhtarlığımızın başarısının sırrı dürüstlük, samimiyet, şeffaflık ve hizmet aşkıdır. Göreve geldiğimiz gün bu halka söz vermiştik, çok çalışacağımızı, sorunları çözeceğimizi, halktan biri olacağımızı, halkın derdiyle, sorunuyla ilgileneceğimizi ifade etmiştik. Bütün bunları yerine getirdiğimizi gururla söyleyebilirim. "Gençlerimizle el ele güzel günlere" anlayışıyla yolumuza yeni değerler katarak devam ediyoruz. Mahallemiz sınırları içerisinde faal olan bütün kurumlarla yakın ilişkiler içerisinde kalarak hizmet anlayışımızı bir üst boyuta taşımanın gayreti içerisindeyiz. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Her geçen gün halkımızın büyük desteğini arkamıza alarak yeni projelere imza atıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/umit-dogan---hedefimiz-hizmetlerin-en-guzeli--11928.html