Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Kültürleri Buluşturuyor

Kategori: Sultangazi - Tarih: 23 Ocak 2022 18:06
Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Kültürleri Buluşturuyor

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, Türkiye'nin dört bir tarafında örgütlenerek tüm kültürleri buluşturmayı hedefliyor.

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, İstanbul temasları çerçevesinde bugün Anadolu yakası başta olmak üzere 39 ilçenin birçoğunu ziyaret etti. İlçe Başkanlarıyla bir araya gelen Genel Başkan Mevlüt Kandemir, yapılan çalışmalar ve ileriye dönük projeler hakkında bilgi aldı. Kandemir, ziyarette yaptığı konuşmada Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu TÜRDEF’in çalışmalarının önemine işaret etti. TÜRDEF Türkiye’deki kültürleri buluşturan en etkili kurum olduğunu belirtti.

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu TÜRDEF’in dünya çapında uluslararası bir kuruluş olduğuna işaret eden Genel Başkan Mevlüt Kandemir, Türkiye ve Dünya’nın TÜRDEF ’e ihtiyacı olduğunu ve Türkiye’nin dünyaya açılması noktasında TÜRDEF’in öneminin büyük olduğunu kaydetti.

Genel Başkan Mevlüt Kandemir, Ulusal bayramlarda gerçekleştirilecek şenliklerde Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu TÜRDEF’in belirlediği illerin halk oyunları ekiplerine ev sahipliği yapmak istediklerini belirtti. Türkiye’nin dört bir tarafında düzenlenecek her tür kültür - sanat festivalinde olmaya özen göstereceğiz” dedi.

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, yaptığı açıklamada TÜRDEF bünyesinde aktif ve verimli çalışmalara imza atan bölge ve li başkanlarının çalışmalarını tüm dünyaya göstermek ve tanıtmak istediklerini belirtti.

Birçok devlet büyüğü ve bürokratıyla görüşen, Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, TÜRDEF çatısı altında iyi yetiştirilmiş nesiller yaratacaklarını, bunun için gerekli çalışmaları yaptıklarını ifade etti.

Çok kısa bir sürede ülkenin dört bir tarafında örgütlendiklerini ifade eden Kandemir, hayallerimiz büyük, hedeflerimizde büyük. Hedeflerimize ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Yol arkadaşlarımla birlikte TÜRDEF’in sesini dünyaya duyuracağız” dedi.
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/turkiye-tum-dernekler-federasyonu--turdef--kulturleri-bulusturuyor-52306.html