Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, İftar Verdi

Kategori: Sultangazi - Tarih: 28 Nisan 2022 13:44
Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, İftar Verdi

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla yönetimine iftar verdi. Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul'un da katıldığı iftar yemeğinde TÜRDEF'in Genel Başkan Yardımcıları, Bölge Başkanları ve İlçe Başkanları hazır bulundu.

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) ailesi 27. 04. 2022 Çarşamba günü Genel Başkan Mevlüt Kandemir’in düzenlediği iftar programında buluştu.



Düzenlenen iftar programına Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Özcan Çağıran’da katıldı.  



Katılımın yüksek olduğu ve sıcak bir ortamda gerçekleşen program sonrası Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) tarafından düzenlenen geleneksel iftar programında TÜRDEF’in güzel çalışmalarını hayranlıkla izliyoruz. Bu güzel Ramazan akşamında sıcak ve samimi sohbetleriyle yüreğimizi ısıtan Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) ailesine teşekkür ediyorum ” dedi.




İftar Yemeği sonrası kısa bir konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, yaptığı konuşmada Ramazan’ın bolluk ve bereketini birlikte paylaşmanın ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.  
İftar sonrası yeni görevlere atanan bölge başkanlarının ve ilçe başkanlarının mazbataları Genel Başkan Mevlüt Kandemir tavafından verildi.
 




















 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/turkiye-tum-dernekler-federasyonu--turdef--genel-baskani-mevlut-kandemir--iftar-verdi-62561.html