Türkiye Değişim Partisi Bir Dizi Etkinliğe İmza Attı

Kategori: Türkiye - Tarih: 19 Mayıs 2022 20:49
Türkiye Değişim Partisi Bir Dizi Etkinliğe İmza Attı

Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanlığı yaz programları kapsamında bir dizi etkinliğe imza attı.

Sabah saatlerinde Büyükçekmece’de Muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelirken İstanbul İl Yöneticileri kahvaltı sonrası esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Daha sonra Taksim’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliğine katılan Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanlığı ardından Batı Karadeniz Derneği’ni ziyaret etti.



Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün sağ kolu İl Başkan Yardımcısı Tayfun Güler, Türkiye Değişim Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Fatma Birlik ve İl Başkan Yardımcıları Büyükçekmece ve Taksim’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.



Sabahın erken saatlerinde Büyükçekmece İlçesi Mahalle Muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya gelen Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat ve beraberindeki kurmayları, Muhtarların sorunlarını dinledi. Çözüm önerileri sundu.  



Ziyaret sonrası gazetemize konuşan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün sağ kolu İl Başkan Yardımcısı Tayfun Güler, “Sık sık muhtarlarımızın dertlerini, sıkıntılarını dinlemek, çalışmalarımız hakkında bilgi vermek, sohbet etmek istiyoruz. Ama yoğun çalışma temposu içinde çoğu zaman bu niyetimizi gerçekleştiremiyoruz. Fırsat buldukça bu ziyaretlerimizi tekrar edeceğiz. Sorunları yerinde tespit edip, hızlı çözüm üretme niyetindeyiz. Aynı şekilde esnaflarımızla bir araya gelerek sıkıntılar ile ilgili çözüm önerileri sunmaya devam edeceğiz. Bugün gerçekleştirdiğimiz sivil toplum kuruluşları ziyaretimizde gördük ki halkımız gidişattan memnun değil. Türkiye Değişim Partisi Bunun için var. Halkımızın derdini sorununu çözecek bir tek parti var o da Türkiye Değişim Partisi’dir ” dedi.














 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/turkiye-degisim-partisi-bir-dizi-etkinlige-imza-atti-62578.html