TÜRDEF Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, AK Parti’den Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

Kategori: Sultangazi - Tarih: 17 Mart 2023 00:05
TÜRDEF Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, AK Parti’den Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, Ak Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adaylığı için Aday Adaylığı başvuru AK Parti İstanbul İl Başkanlığına yaptı.

İstanbul’da uzun yıllardır AK Parti teşkilatlarında görev alan, Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, 14 Mayıs genel seçimlerinde Ak Parti'den Milletvekilliği seçimlerine girmek için Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. 


 
Kandemir, başvurusu ile ilgili yayımladığı yazılı açıklamasında; "14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti İstanbul Milletvekilliği aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım.


 
Sivil Toplum Kuruluşu Genel Başkanı olmam sebebiyle bugüne kadar yaptığım görevlerde şahsıma destek veren başta Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) yönetimine, il, İlçe ve Bölge Başkanlarıma, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza ve Yönetimlerine ve siyasi büyüklerime ayrı ayrı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Destek ve dualarınızı bekliyor, saygılarımı sunuyorum." dedi.
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/turdef-genel-baskani-mevlut-kandemir--ak-parti-den-aday-adaylik-basvurusunu-yapti-63149.html