Turan Şans Girişimi'nden 23 Nisan Kutlama Mesajı

Kategori: Sultangazi - Tarih: 22 Nisan 2022 19:15
Turan Şans Girişimi'nden 23 Nisan Kutlama Mesajı

Turan Şans Girişimi Yönetim Kurulu Başkanları Selim Turan, Kadir Bozkurt ve Kerim Turan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Turan Şans Girişimi Yönetim Kurulu Başkanları Selim Turan, Kadir Bozkurt ve Kerim Turan, mesajında şunları kaydetti: ''Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı ve millet egemenliğinin ilan edildiği 23 Nisan 1920, tarihimizin dönüm noktalarından biridir. Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde bağımsızlığını kazanan Türkiye, 102 yılda her alanda büyük kazanımlar elde etmiş, gerçekleştirdiği atılımlarla büyük başarılara ulaşmıştır. Bu yolda kuşkusuz tarihine, kültürüne sahip çıkan bir kuşağın varlığı bizlere umut vermektedir. Ülkemizin zenginliği olan çocuklarımız, dinamizm, değişim ve ülkemizin her alanda gelişme gayretinin de kaynağıdır” dediler.




Türk çocuklarının yurt sevgisine ve çalışkanlığına olan güçlü inancıyla TBMM'nin açıldığı bu günü çocuklara armağan eden Atatürk'ün, geleceği öngörebilen nadir liderlerden olduğunu vurgulayan Turan Şans Girişimi Yönetim Kurulu Başkanları Selim Turan, Kadir Bozkurt ve Kerim Turan, çocukların önemli sorumluluklar üstlenerek Türkiye'nin aydınlık yarınlarına ulaşması yolunda öncülük edeceklerine yürekten inandığını ifade” ettiler.
 
Selim Turan, Kadir Bozkurt ve Kerim Turan
Turan Şans Girişimi Yönetim Kurulu Başkanları


 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/turan-sans-girisimi-nden-23-nisan-kutlama-mesaji-62551.html