TÜMFED 'ten Fatih Belediye Başkanı Turan'a Ziyaret

Kategori: Türkiye - Tarih: 19 Aralık 2021 03:07
TÜMFED 'ten Fatih Belediye Başkanı Turan'a Ziyaret

Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyonu (TÜMFED) Başkanı Selami Aykut ve yönetimi belediye başkanlarını ziyaretleri kapsamında Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan'a Fatih Çatladı kapı Sosyal tesislerinde kahvaltılı programda bir araya geldi.



Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyonu Başkan Vekili ve Fatih Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Hakverdi'nin yapmiş olduğu aciliş konuşmasında 2019 yerel secimlerde göreve seçilen Fatih Belediye Başkanımız ile birlikte Mahallelerimizde yaşanan sorun ve sıkıntıları ve yakın zamanda Fatih Muhtarlar dernek başkanı secilmemden dolayı ilçemizde bulunan dernek merkez binamızın onarımı noktasında her daim desteklerini bizlerden esirgemeyen değerli belediye başkanımız Ergün Turan ve yönetimine teşekkür ederim ve aynı zamanda 13 yıldır birlikte görev yapmiş olduğumuz İMDD ve Tüm İsatanbul Muhtar Dernekleri Federasyonu Kıymetli Başkanı Selami AYKUT ve bir birinden kıymetli yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim dedi.
Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyonu Yönetim kurulu üyeleri kendilerini tanıtarak Federasyon Faliyetleri, Muhtarlık kurumunu önemini ve genel konular üzerinde istişarelerde bulunup ev sahibi Belediye Başkanı Turan ile Dernek Başkanı Hakverdi'ye teşekkür etti.



“Muhtarlarımız ile Birlikte Hizmet Etme Noktasında Gayret Gösteren Ergün Turan'a Teşekkür Ziyaretinde Bulunduk”  Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Selami Aykut, “2019 Yerel seçimlerden sonra göreve seçilen ve seçildiği gün itibariyle Fatih’te muhtarlarımız ile  birlikte hizmet etme noktasında gayret gösteren, ‘Muhtarlarımızın sorun ve sıkıntıları benim sorun ve sıkıntımdır. Muhtarlarımızın iletmiş olduğu sorunları yakından takip edin ve çözüm üretin’ diyen Fatih Belediye Başkanı Sayın Mehmet Ergün Turan'a ile Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulumuz bir araya gelerek Muhtarlarımıza göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır.



Bulunmuş olduğumuzu Fatih Belediyesi Cankurtaran ve Çatladıkapı Sosyal Tesisleri Fatih Muhtarlarımıza %20  indirim uygulaması yapan fatih belediye başkanı Sn. Mehmet Ergün Turan'dan Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyonumuz adına İstanbul 39 ilçemizde görev yapan 962 Muhtarımıza aynı indirim uygulamasını ricada bulundu.



Fatih Belediye başkanı Mehmet Ergün Turan Tesis Müdürüne talimat vererek Muhtar kimlik kartı ile sosyal tesislerinde İstanbul Muhtarlarımıza %20 uygulanması talimatı verdi.
Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyonu Başkanı Selami AYKUT Fatih Belediye Başkanına İstanbul Muhtarlarımıza sağlamış olduğunuz %20 indirim uygulamasından ve Muhtarlarımıza vermiş olduğu önem, değer ve katkılarından dolayı teşekkür edip TÜMFED Kadın Yöneticilerimiz ile  plaket takdim edildi.



 
Belediye Başkanı Sn Turan

Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyonu Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Belediyemizin Çatladıkapı Sosyal tesislerimizde bir arada olmanın Mutluluğunu yaşıyorum, Muhtarlar Demokrasinin temel taşıdır ve bizimde yakın çalışma arkadaşlarımızdır. Muhtarlık kurumu önemli bir yerel yönetim sistemidir. Biz her daim imkan dahilinde Muhtarlarımız ile bir arada olmaya çalışıyoruz. Bugün buraya Federasyon Başkan ve Yönetim kurulunun bizlere ziyareti ziyadesiyle şahsımı mutlu etmiştir. Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyon Başkanı Sn Selami AYKUT ve Yönetim Kuruluna, Fatih Muhtarlar Derneği ve Yönetimine ayrı ayrı teşekkür eder ,birliğimiz beraberliğimiz daim olsun.    TÜMFED Başkanı Selami AYKUT talebine binaen Belediyemizin Cankurtaran ve Çatladıkapı  Sosyal Tesislerinde İstanbul görev yapan 962 Muhtarımız İçişleri Muhtar kimlik kartı gösterdiğinde  sosyal tesislerinde  %20 uygulanması başlamıştır hayırlı olsun dedi..





https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/tumfed--ten-fatih-belediye-baskani-turan-a-ziyaret-52163.html