Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş Dur Durak Bilmiyor

Kategori: Sultangazi - Tarih: 26 Nisan 2022 11:54
Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş Dur Durak Bilmiyor

Tüm Canbeyler Dernek Başkanı Abdulbaki Durmuş, İstanbul genelinde yaptığı ziyaret ve hizmetlerle dur durak bilmiyor. Çalışkanlığı ve fedakar kişiliğiyle öne çıkan Durmuş, herkesin yardımına koşuyor.

Fırsat Buldukça tanıdık, tanımadık herkesin cenazesine, düğününe ve taziyesine katılan, esnafları ziyaret ederek ‘hayırlı ve bereketli kazanç’ temennisinde bulunan Durmuş, kendisine ulaşan herkesin sorunlarını dinleyerek, çözümü konusunda fikir alışverişin de bulunmaya devam ediyor.




Pandemi ve Mübarek Ramazan ayına rağmen ziyaretlerini sıklaştıran Başkan Durmuş, “Gücümüzü hemşerilerimizden alıyoruz. Hemşerilerimizin dertleri ile dertleniyor. Şikâyetlerini dinliyoruz. Sivil toplum kuruluşu olmanın gereklerini yerine getirmeye gayret ediyoruz. Biz hemşerilerimiz için varız. Onlar mutlu olduğu zaman biz mutlu olabiliriz” dedi.  



Mübarek Ramazan ayında Tüm Canbeyler Derneği’ni açık tutmaya özen gösteren Durmuş, gelen konuklarını elinden geldiğince en iyi şekilde ağırlıyor. Aynı zamanda Sultangazi’nin önde gelen kanaat önderlerinden biri olan Durmuş, hemşerileri arasında çıkan husumetlerde barış elçisi olaraktan görev alıyor. Kız isteme, gibi organizasyonlarda önemli bir görevi üstlenen Durmuş, bugüne kadar yüzlerce gencin mutluluğuna ortak oldu. İş arayanların birinci adresi olan Abdulbaki durmuş, bugüne kadar yüzlerce insanın ekmek sahibi olmasını sağladı. Hastası olanlara yardımcı olan Durmuş, hastane sahipleriyle geliştirdiği diyaloglarla yüzlerce insanın derdine derman oldu. Buna benzer yüzlerce farklı konuda hemşerilerinin sorununu çözen Durmuş, Adıyaman sivil toplum kuruluşları arasında ilklerde yer alıyor.
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/tum-canbeyler-dernek-baskani-abdulbaki-durmus-dur-durak-bilmiyor-62557.html