Tüm Canbeyler Derneği Üyelerine İftar Verdi

Kategori: Sultangazi - Tarih: 27 Nisan 2022 00:11
Tüm Canbeyler Derneği Üyelerine İftar Verdi

Sultangazi'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarının başında gelen Tüm Canbeyler Dernek Yönetimi kendi üyelerine iftar verdi.

Merkezi Sultangazi 50. Yıl Mahallesi’nde bulunan Tüm Canbeyler Derneği lokalinde gerçekleşen iftara Yönetim Kurulu üyeleri, Dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Sıcak bir atmosferde gerçekleşen iftar yemeğinde dernek üyeleri bir birleriyle kucaklaşarak hasret giderdi.



İftar sonrası sohbet havasında geçen gecede Tüm Canbeyler Derneği Başkanı Abdulbaki Durmuş, İftara katılan herkese teşekkür ederek manevi duygularımızın kuvvetlendiği, yardımseverliğin doruğa ulaştığı, sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının güçlendiği bu ulvi günleri en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst düzeye çıktığı, sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği bir Ramazana daha kavuşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.


 
Oruç ayı olan Ramazan bünyesinde, birçok hikmeti, güzellikleri barındırmaktadır. Oruç insanoğlunun, aç kalarak nimetlerin kıymetini bilmesine ve bu nedenle yoksulların halini düşünerek merhamet ve şefkat hisleriyle yaklaşmasına sebep olmaktadır. Bütün bu özellikleriyle Ramazan, manevi duygularımızın kuvvetlendiği ve nefislerin kontrol altına alındığı günlerdir. Yüce Mevla’dan Ramazanın, Tüm Canbeyli hemşerilerimize, milletimize ve tüm İslâm âlemine hayırlar getirmesini diliyorum.



Sevinç ve kardeşlik duygularının zirveye ulaştığı, insanların mutlu bir şekilde kucaklaştığı ve birbirimize sarıldığımız bu mübarek günlerin sağlık, huzur, bolluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum. İftar programımıza katılan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.







 
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/tum-canbeyler-dernegi-uyelerine-iftar-verdi-62558.html