Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, Milletvekili A. Adaylığı Konusunda Kararlı

Kategori: Sultangazi - Tarih: 12 Mart 2023 19:35
Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, Milletvekili A. Adaylığı Konusunda Kararlı

Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, 23 Ocak 2023 tarihinde AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adaylığını açıklayarak kamuoyuna duyurmuştu. Adaylığını açıkladığı haber rekor düzeyde okunarak büyük ses getirdi.

6 Şubat Kahramanmaraş ve Elbistan merkezli yaşanan depremler dolayısıyla Adıyaman’a giden Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş, depremzedelerin acılarını paylaşarak uzun süre orda kaldı. İstanbul’a dönem Durmuş, genel seçim sürecinin hızlanması ve netleşmesi ile seçim çalışmalarına hız verdi.


AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Abdulbaki Durmuş, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Doğruluk, eşitlik, hak ve adalet yolunda savaşmak için yola çıktım. Ülkeme daha iyi hizmet etmek ve ülkemi en iyi şekilde temsil etmek için Milletvekili aday adaylığımı açıkladım. Genç bir Sivil Toplum Kuruluşunun Genel Başkanı olarak ülkeme hizmet için kolları sıvadım.

 
AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Abdulbaki Durmuş, ‘’Partimin kuruluşundan itibaren içinde yer aldım. Uzun yıllardan beri Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanlığı görevini icra ettim.  Bugüne kadar adaletsizliğe, haksızlığa boyun eğmedim. Haktan hukuktan adaletten yana oldum. Hayatın her alanında partime sahip çıktım. Çıkmaya da devam ediyorum” dedi.

 
Genç bir Sivil Toplum Kuruluşu Genel Başkanı olarak iyi bir gelecek için,  Türkiye’miz için mücadele etme sırası bizlerde. Başta Sayın Genel Başkanım Recep Tayyip Erdoğan, olmak üzere, partimizin her bir üyesinden memleket için mücadele etmeyi ve yılmak nedir bilmeden gece gündüz çalışmayı öğrendim. Sayın Genel Başkanımız, ülkemizi karış karış gezerek halkımıza kulak vermiş, umutlarımızı yeşertmiştir. AK Parti olarak milletimize rahat bir nefes aldıracak ekonomi, eğitim, sağlık, savunma, tarım, sosyal ve kültürel politikalarımızla milletimizi güneşin aydınlığına ulaştırmak için gayret etmiştir” dedi.

 
 Halkın büyük desteğini arkasına alarak yola çıkan Tüm Canbeyler Derneği Genel Başkanı Abdulbaki Durmuş,  dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan herkesi kucaklamaya devam ediyor. Durmuş, “28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığımın şehrimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor, hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum’’ diye konuştu.
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/tum-canbeyler-dernegi-genel-baskani-abdulbaki-durmus--milletvekili-a--adayligi-konusunda-kararli-63148.html