Tayfun Güler Türkiye Değişim Parti'si Genel Merkez (Parti Meclisi) Asil Üyeliğine Getirildi

Kategori: Türkiye - Tarih: 4 Haziran 2022 13:44
Tayfun Güler Türkiye Değişim Parti'si Genel Merkez (Parti Meclisi) Asil Üyeliğine Getirildi

Türkiye Değişim Parti'sinin genç dinamik siyasetçisi, Genel Başkan Mustafa Sarıgül'e yakınlığıyla bilinen Tayfun Güler, Genel Merkez yönetimine (parti meclisi) asil üyeliğine getirildi.

Mustafa Sarıgül’ün Kurucusu ve Genel Başkanlığını yaptığı Türkiye Değişim Partisinde genç isimler parti meclisine alındı. Bu isimlerden en çok dikkat çeken Mustafa Sarıgül’e yakınlığıyla bilinen olan, birçok sivil toplum kuruluşunda aktif yöneticilik yapan, İstanbul’da isminden sıkça söz edilen Tayfun Güler oldu.   

 
Tayfun Güler Türkiye Değişim Parti’si Genel Merkez (Parti Meclisi) Asil Üyeliğine seçildikten sonra gazetemize şu açıklamayı yaptı. “ Türkiye Değişim Partisinde olmak, Genel Başkanım Sayın Mustafa Sarıgül ile omuz omuza yürümek bana onur veriyor. Ben Türkiye’de artık bir şeylerin değişmesi gerektiğine inanan biriyim. Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanımız Sayın Mustafa Sarıgül, önderliğinde bu değişime yön verecektir. Genel Başkanım ve Teşkilat Başkanıma beni bu göreve layık gördükleri için teşekkür ederim” dedi.  
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/tayfun-guler-turkiye-degisim-parti-si-genel-merkez--parti-meclisi--asil-uyeligine-getirildi-62601.html