Sultangazi Trabzonlular Derneği MHP İşbirliği İle Kan Bağışında Bulundu

Kategori: Sultangazi - Tarih: 10 Nisan 2021 16:46
Sultangazi Trabzonlular Derneği MHP İşbirliği İle Kan Bağışında Bulundu

Mübarek ramazan ayının gelmesi ile birlikte Kızılay'da kan stoklarının büyük oranda azalması üzerine bağış kampanyası başlatıldı. Kampanyaya destek olmak amacıyla Sultangazi Trabzonlular Derneği ve Sultangazi MHP İlçe Teşkilatı işbirliği ile kampanyaya destek verildi.

 “ Kan Bağışı Hayat Kurtarır” sloganıyla hareket eden Sultangazi Trabzonlular Derneği ve Sultangazi MHP İlçe Teşkilatı Sultangazi – Sultançiftliği Merkez Cami önünde kurulan Kızılay standında kan bağışında bulundular. 



Kan Bağışına Sultangazi Trabzonlular Dernek Başkanı Niyazi Aldağ, başkan yardımcıları ve yönetiminin yanı sıra Sultangazi MHP İlçe Teşkilatı Temsilcileri katıldı. Kan bağışı sonrası bir açıklama yapan Sultangazi Trabzonlular Dernek Başkanı Niyazi Aldağ, şunları söyledi. “ Dünyayı kasıp kavuran covit-19 virüsü nedeniyle Kızılay bünyesinde bulunan kan stoklarında önemli ölçüde azalma görülmüştür. Yapılan çağrıya duyarsız kalmayarak sivil toplum örgütü olarak katkı sunmaya çalıştık. Umarım bu çağrıya diğer sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarımızda gerekli desteği verirler. Buradan çağrıda bulunmak istiyoruz. “ Kan Bağışı Hayat Kurtarır” sloganına tüm içtenliğimizle destek olalım” dedi.
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/sultangazi-trabzonlular-dernegi-mhp-isbirligi-ile-kan-bagisinda-bulundu-11726.html