Sultangazi Tek Yürek Depremzede Kardeşlerinin Yanında

Kategori: Sultangazi - Tarih: 28 Şubat 2023 04:30
Sultangazi Tek Yürek Depremzede Kardeşlerinin Yanında

Kahramanmaraş başta olmak üzere 11 ilimizde meydana gelen deprem felaketi sonrasında depremin en büyük yıkımını yaşayan Adıyaman'da konteyner kent kuran Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, " Sultangazi Kardeşlerinin Yanında" mesajı verdi.

Günlerdir Adıyaman’da hemşerileriyle dayanışma içerisinde olan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “ Böylesine büyük felaketlerle ancak seferberlik anlayışı ile baş edilebileceğine vurgu yaptı. Dursun, Adıyaman’da kurduğu konteynır kenti ziyaret ederek orda yaşayan çocuklara oyuncak dağıtarak onların sevincine ortak oldu. Dursun, ayrıca deprem bölgesine yardımların ara vermeden ulaştırılmasında yarar var” dedi.


 
Depremin meydana geldiği ilk andan itibaren seferberlik ilan eden Av. Abdurrahman Dursun, Adıyaman başta olmak üzere deprem bölgesine maddi ve manevi desteğini esirgemedi. Adıyaman’da Saatte 1000 ekmek kapasitesiyle faaliyet gösterebilen seyyar fırın kuran Dursun, depremzedeleri sıcak ekmekle buluşturdu.


 
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun’un başlatmış olduğu yardım kampanyası büyük bir seferberlik halinde devam ediyor. Başkan Av. Abdurrahman Dursun’un koordinesinde deprem bölgesine gıdadan, giyime, konteynırdan, çadıra battaniyeden, temizlik ve hijyen malzemesine, jeneratörden şofbene, ısıtıcıdan seyyar tuvalet ve banyoya kadar her türlü ihtiyacı kapsayan onlarca TIR malzeme deprem bölgesine ulaştırdı. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, yardım seferberliğinin deprem bölgesi ayağa kalkana kadar aralıksız süreceğini söyledi.


 
Asrın felaketi olarak kabul edilen ve 11 ilimizi kapsayan büyük afetin hemen sonrasında organize olan Sultangazi Belediyesi’nin deprem bölgesine yönelik yaraları sarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Adıyamanlı hemşerileri tarafından takdirle karşılanan Av. Abdurrahman Dursun, Adıyaman’a en çok yardım ulaştıran belediye oldu.








 
 
 
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/sultangazi-tek-yurek-depremzede-kardeslerinin-yaninda-63135.html