Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Servet Başoğlu Güven Tazeledi

Kategori: Sultangazi - Tarih: 26 Aralık 2021 18:25
 Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Servet Başoğlu Güven Tazeledi

Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Servet Başoğlu 26. 12. 2021 Pazar günü Saat 10.00'da yeni açılan Sultangazi Sinoplular Dernek lokalinde kahvaltı programı düzenledi. Kahvaltının ardında genel Kurul toplantısı gerçekleştirerek tüm üyelerin oyunu alarak güven tazeledi.

Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkan Vekili, Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Servet Başoğlu 2. Kez tüm delegelerin oyunu alarak güven tazeledi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen genel kurulda siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu başkanları kısa ve öz konuşmalarla Sultangazi Sinoplular Derneği’ne katkı sundu.



Sabah kahvaltısına ve Genel Kurula katılarak katkı sunan bazı isimler şunlardı. Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkanı Mevlüt Kandemir, Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu (TÜRDEF) Genel Başkan Vekili, Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Servet Başoğlu, Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkanı Yasin Kul, Yeniden Refah Partisi Sultangazi  Seçim ve Hukuk İşleri İlçe Başkan Yardımcısı Mesut Kılıçer, Yeniden Refah Partisi Sultangazi  Sosyal İşler Başkanı, İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Karataş, AK Parti Sultangazi İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Şanlan, AK Parti Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Murat Atbakıcı, Sultangazi Sinoplular Derneği bir önceki dönem Dernek Başkanı Mustafa Başoğlu, Sultangazi Sinoplular Derneği Bir önceki dönem Dernek Başkanı Yalçın Türkoğlu, Sinop 57 TV yönetim Kurulu Başkanı Sami Eskici, Erfelek Dernek Başkanı Serat Öztürk ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.  



AK Parti Sultangazi Belediyesi Meclis Üyesi Murat Atbakıcı’nın güzel sunumuyla başlayan Genel Kurul, sıcak bir atmosferde başladı. Sırasıyla kendilerini tanıtan Siyasi Parti İlçe Başkanı ve yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve Genel Başkanları birlik ve beraberlik mesajları verdi. Sultangazi Sinoplular Dernek Genel Kurulunun hayırlara vesile olması temennisi dile getirildi.




Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Servet Başoğlu, Genel Kurul toplantısında şunları dile getirdi. “ İkinci kez beni genel kurulda başkan seçen siz değerli dostlarıma sonsuz teşekkür ederim. Genel Kurulumuza destek olmak amacıyla katılan, konuşmalarıyla bizleri onu re eden Siyasi Parti temsilcilerine ve değerli sivil toplum kuruluşu genel başkanlarına şükranlarımı ifade etmek istiyorum. Bilindiği üzere iki yılı aşkın bir zamandır dünyayı ve ülkemizi kasıp kavuran bir pndemi ile karşı karşıyayız. Birçoğumuzun sevdikleri öldü, tanıdıklarımız hastalandı. Akrabalarımızla dostlarımızla uzaktan uzağa selamlaşmak zorunda kaldık.



Bu zorlu süreci en az hasarla atlatma cabası ve gayreti içerisinde olmaya çalıştık. Elimizden geldiğince ihtiyaç sahiplerinin yardımına koştuk. Üyelerimizin durumu ile yakından ilgilendik. İhtiyaçtan kaynaklı yeni bir dernek lokali için harekete geçtik. Bu güzel yeri tuttuk. Bakım, tadilat ve onarım işlerini hep birlikte sizlerle beraber üstlendik. Kimi dostlarımız maddi katkıda bulunurken. Kimi dostlarımız eşleriyle birlikte gece gündü demeden bedenen çalışarak derneğimize katkı sundu. Bugün bu güzel derneğimizde Genel Kurulumuzu gerçekleştirerek yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Büyük hedeflerimiz, önemli projelerimiz var. Derneğimizin yeni bir yere taşınmasında, genel kurulumuzun gerçekleşmesinde emeği geçen tüm hemşerilerime canı gönülden teşekkür ederim” dedi. 









https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/sultangazi-sinoplular-dernek-baskani-servet-basoglu-guven-tazeledi-52192.html