Sultangazi Sinoplular Derneği'nden Muhteşem Piknik Şöleni

Kategori: Sultangazi - Tarih: 8 Mayıs 2023 10:25
Sultangazi Sinoplular Derneği'nden Muhteşem Piknik Şöleni

Sultangazi Sinoplular Derneği'nin Sultangazi Hacı Bektaş'ı Veli Kent ormanı Sarı Tepe mevkiinde 10. Organize ettikleri piknik şöleninde katılım sağlayan dernek yönetimi ve misafirler gün boyunca eğlenceye doydu.

Sultangazi Sinoplular Derneği’nin geleneksel hale getirdiği piknik etkinliği Sultangazi Hacı Bektaş’ı Veli Kent Ormanı Sarı Tepe Mevkiinde gerçekleşti. Çam Ormanlarının içerisinde temiz ve bol oksijenli havanın yanı sıra Alibey Barajının muhteşem manzarasının bunduğu bir ortamda 10. Düzenlenen piknik gününe Sinoplular yoğun ilgi gösterdi. Sabah erken saatlerde piknik alanına giden misafirler kahvaltı ile başlayan oyunlarla devam eden şölende mangallar ve barbeküler yakıldı. Siyasi parti temsilcilerin yoğun ilgi gösterdiği piknik tek kelimeyle muhteşemdi.



Servet Başoğlu 10. Düzenlediğimiz Pikniğimiz Hayırlara Vesile Olsun

Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Servet Başoğlu, kısa bir konuşma yaparak şunları söyledi: " Göreve geldiğimiz günden beri hep Sultangazi’de yaşayan farklı kültürlerde ve renklerde insanları bir araya getirip sosyal ve dayanışma içinde projeler yaptık. Toplum yararına ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Birlikte başaracağız bu kötü gidişatı durduracağız birliğimiz daim olsun. Başta bize emeği geçen Belediye Başkanımız Av. Abdurrahman Dursun olmak üzere destek veren katılım gösteren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi."


 

Pikniğe Siyasi Partiler ve STK Temsilcileri Yoğun İlgi Gösterdi
 
Piknik şölenine Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF) Genel Başkanı Hasan Dalkıran ve yönetimi, AK Parti Sultangazi Kurucu Teşkilatlanma Başkanı Mevlüt Dilek, Sinoplu Ülkücüler Platformu Başkanı Yılmaz Uygun ve yönetimi, Türkiye Tüm Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mevlüt Kandemir ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Neriman Topuz, CHP Sultangazi İlçe Başkanı Murat Poyraz ve Yönetimi, CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Yunus Emre, CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Av. Bedia Büyükgebiz, MHP Sultangazi İlçe Yönetimi, MHP Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Yaşar Koçyiğit, SİNDEF 2. Bölge Başkanı Recep Koç, CHP Sultangazi Belediye Başkan Adayı Mimar Haluk Bozkurt, CHP Sultangazi Grup Başkan Vekili Mitat Çelik, CHP Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Erol Odabaş, CHP Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Nihat Demir, Yeniden Refah Partisi Sultangazi İlçe Başkan Yardımcısı Serat Öztürk ve yönetimi, Yeniden Refah Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Orhan Kara, HÜDA PAR Sultangazi İlçe Başkanı Halim Sivi ve yönetimi, Karekder Karaelmas Kalkındırma Derneği başkanı Metin Kara ve yönetimi,  ZEKPLAT Zonguldak Eğitim Kalkındırma Platformu Başkanı Dursun Kapucuoğlu ve yönetimi, SİNDEF Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Akgün Sultangazi Cebeci Mahallesi Muhtarı Muhammet Ayşan ve Aza’ları, Utep Uluslarası Eşleştirmeler Platformu Üyesi İsa Çifci, Esenler Sinoplular Derneği başkanı Enver Tabakoğlu ve yönetimi Çakıldak Güreş Ağası İbrahim Arslan, Boyalıca köyü Dernek başkanı Ramazan Kaya ve yönetimi, Muhtarı Önder Eskici, Arnavutköy Sinoplular Dernek başkanı Ercan Kirenci ve yönetimi, Kağıthane Dikmen Sinoplular Dernek başkanı Ali Ateş ve yönetimi, Kıraç Sinoplular Dernek Başkanı İdris Can ve yönetimi, Sinop Emirtolu Köyü Dernek Başkanı Arif Özdemir ve yönetimi,  Sinop Hıdırlı köyü dernek başkanı Ramazan Burhan ve yönetimi, Sinop Eymür Köyü Dernek Başkanı Kazım Ay ve yönetimi, Sinop Türkeli Gökçealan Köyü Dernek Başkanı Dursun Öztürk ve yönetimi, Yeni Sultangazi Kastamonulular Derneği Başkanı Yardımcısı Hasan Aykın ve yönetimi, Sinop merkez Oğuzeli Köyü Derneği Yönetimi, Derneğimizin önceki dönem Başkanları,  Cevat Yılmaz, Mustafa Başoğlu, Murat Kurt,  Sinop Gerze Tokuşlar Köyü Birlik Komisyon Üyeleri,  Derneğimizin önceki dönem Ağalarından Sami Eskici, Selamet Kesgin, Sunucu Ali Osman Çavdar, Zurnacı Şükrü ve Davul-Zurna ekibi, Derneğimizin Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı ve Dernek Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Kıran Kırana Gecen Ağalık Yarışını Selim Kaya Kazandı
 
Her yıl büyük çekişmelere sahne olan ağalık yarışması bu yılda kıran kırana geçti. Çok sayıda ağa adayı adeta kıyasıya yarıştı. Piknik alanına getirilen koç saatlerce davetlilerin beğenisine sunuldu. Ağa adayları açık artırmayla ağalığı almak için ter döktü. Kaya Otomotiv ve Kaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kaya Sultangazi Sinoplular Derneği’nin ağası olmaya hak kazandı.




Ağa Selim Kaya Omuzlara Alındı

Alanda bulunan Sultangazi Sinoplular Dernek yönetimi ve üyesi büyük yarışın ardından ağa seçilen Selim Kaya’yı omuzlarına alarak alanda tur attı. Daha sonra toplu resim çektirerek bu anı ölümsüzleştiren Selim Kaya ve Sultangazi Sinoplular Dernek yöneticileri Ağa’yı piknik çıkışına kadar davul zurna eşliğinde uğurladı.




Dernek yönetimi olarak;

Sultangazi Sinoplular Dernek Başkanı Servet Başoğlu,
Yönetim kurulu Üyeleri
Hüseyin Demir
Bayram Çavdar
Av. Onur Gör
İzzet Civelek
Sebahattin Şentürk
Adem Demir
Ramazan Demir
Şevket Şentürk
Yaşar Dilek
Uğur İnce
Uğur Yılmaz Uygun
Metin Güneş
Eyüp Kesgin
Muhittin Dilek
Turan Dilek
 
Sultangazi Sinoplular Dernek yönetimi olarak 10’cusunu düzenlediğimiz geleneksel pikniğimize katılarak bizleri onurlandıran Siyasi Parti temsilcilerimize, Meclis üyelerimize, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Dernek Başkanlarına ve dernek üyelerimize, Ayrıca her zaman yanımızda olan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Sultangazi Belediye Başkanımız Av. Abdurrahman Dursun’a canı gönülden teşekkür ederiz.


https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/sultangazi-sinoplular-dernegi-nden-muhtesem-piknik-soleni-63285.html