Sultangazi'nin Mimarı Av. Abdurrahman Dursun

Kategori: Sultangazi - Tarih: 25 Ocak 2023 01:23
Sultangazi'nin Mimarı Av. Abdurrahman Dursun

Dört altın yılını geride bırakmak üzere olan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, 2022 yılında ilçe genelinde gerçekleştirdiği alt ve üst yapı çalışmalarıyla Sultangazililerin yüzünü güldürdü.

Sultangazi’yi inşaat alanına çeviren ilçe genelinde alt ve üstyapı çalışmalarına hummalı şekilde devam eden Başkan Av. Abdurrahman Dursun, geride kalan 2022 yılında da cadde ve sokaklarda önce altyapı sorunları çözdü sonra asfalt ve tretuvar ile yenileme çalışmaları gerçekleştirdi. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “2023 yılında da çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini” ifade etti.
 
Sultangazi genelinde 2022 yılında gerçekleşen saha çalışmaları hakkında bilgi veren Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Modern bir Sultangazi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sultangazi’nin birçok Mahallesi’nde 2022 yılı içerisinde caddelerimizi baştan sona yeniledik. Sokaklarımızın çoğunu asfalt dökerek ve ışıklandırarak modernleştirdik” dedi.
 
Ayrım yapmadan bize oy veriyor vermiyor demeden Gazi Mahallemizde Kıbrıs caddesini ışıklandırarak modern bir cadde olması için çalışmaları başlattık. Alt ve Üstyapı çalışmalarının yansıra,  devamında tretuvar çalışmaları ile cadde ve sokaklarımız yeni yüzüne kavuşacak.
 
Başkan Av. Abdurrahman Dursun, “Cebeci Mahallemizde 2023 yılının başında temelini attığımız Cebeci Mahallesi sakinlerinin ihtiyaç duyduğu milyonluk projeler için görkemli bir tören düzenledi. Cebeci Mahallesi Kapalı Pazar, Otopark, Galericiler Sitesi İnşaatı Temel Atma ve Yatay Delgi Yağmur Suyu Kanalı Açılış Töreni, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu'nun katılımı ile gerçekleşti” dedi.
 
Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “ Esentepe Mahallemiz de ayrı parantez açmamız gerekiyor. Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezinden başlayarak Esentepe Mahalle Muhtarlığının önünden Halk Ekmek Fabrikasına kadar devam eden Caddemizde önce altyapı çalışmaları gerçekleşti. Devamında BEDAŞ elektrik hatlarını yerin altına aldı. Son olarak ise bizde caddemizi asfalt ve tretuvar ile son haline getirdik. Emeği geçen kurumlarımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.
 
Başkan Dursun,50. Yıl Mahallemiz yenilenen yüzü ile çok güzel oldu.50. YIL. Mahallemizin en çok kullanılan caddelerin başında gelen B Caddesi başta olmak üzere çok sayıda cadde ve sokak baştan sona yenilendi. 50. Yıl Mahallesi Asfalt, tretuvarı ve ışıklandırmaları ile kıymetli vatandaşlarımızın beğenisini kazandı. Hayırlı olsun inşallah” dedi.
 
Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Çocuklarımızın sağlıklı koşullarda zaman geçirebilmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda 2022 yılında birçok yeni çocuk parkını hizmete sunduk. Bu parklardan birkaç tanesi yeni yerlerine yapılırken, 11 tanesi ise mevcut yerlerinde baştan sona yenilendi. Kıymetli evlatlarımız için yeni parklar yapmaya ve mevcutlarını yenilemeye devam edeceğiz. Çocuklarımız için hayırlı olsun” dedi.
 
Başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana gecesini gündüzüne katan Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Vatandaşlarımız ve kurumlarımız ile bir ve beraber şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrım yapmadan kimseyi ötekileştirmeden hizmet aşkıyla Sultangazililere hizmet ediyoruz. Farklılıklarımızı zenginliğimiz olarak kabul ediyoruz. Dil, din, renk ve cinsiyet ayrımı yapmadan yaşanılır bir Sultangazi için ekip arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz.
 
Tüm gayret ve çabalarımız Modern bir Sultangazi için. Dolu dolu dört yılı geride bırakmak üzereyiz. Çok şükür başımızı öne eğdirecek yüzümüzü kızartacak bir şey yaşamadık. Allah yaşatmayı nasip etmesin. Arkamıza dönüp baktığımızda bir birinden değerli eserler bıraktığımızı görüyoruz. Gençlerimizin, kadınlarımızın ve yaşlılarımızın doyasıya vakit geçirebilecekleri, yeteneklerini geliştirebilecekleri, kendilerine ve ailelerine maddi manevi destek sunabilecekleri bu eserleri siz komşularımızla birlikte gerçekleştirmenin bahtiyarlığını yaşamaktayız.
 
Hayallerimiz büyük doğal olarak hedeflerimizde büyük. Önümüze hedef olarak koyduğumuz projelerimizi zamanında gerçekleştirmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Bundan böyle yeni hedeflere kilitlendik. Yaşanılır bir Sultangazi için el ele vererek yeni ufuklara koşmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.
 

https://www.yasamgazetesi.net/haberprint/sultangazi-nin-mimari-av--abdurrahman-dursun-63080.html